2050 Y?l?nda ?stanbul muhtesem
|
ya moruk güzel güzel de ortada deniz yok bişe yok o köprüyü oraya koymanın alemi ne
H?mm...
Tam tersi olmas?n...:confused: Buzullar her ge?en g?n eriyor...:confused:
tamam da kardeşim buzullar kumdan değil herhalde tam tersine oraları suyun kaplaması gerekmiyomu biraz mantıksız olmadımı senin sölediğin
yok yani benim bildiğim buzullar sudan oluşuyo H2o yani
bi hidrojen 2 oksijen gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yani benim bildi?im buzullar sudan olu?uyo H2o yani Hehee can?m karde?im suyun nas?l olu?tu?unu biliyorum... Ama yazd???m? dikkatli okumad?n herhalde... Bi daha oku istersen?...
Hımm...
Tam tersi olmasın...:confused: Buzullar her geçen gün eriyor... bence sen benim yazdığımı oku
tamam da kardeşim buzullar kumdan değil herhalde tam tersine oraları suyun kaplaması gerekmiyomu
Hehee iyi de canım kardeşim... Bu benim dediğim yere gelmiyor mu?? Buzullar erirse ne olur? Her yeri sular kaplamaz mı?? Ee ben ne dedim?? Tam tersi olmasın...:confused: dedim... Yani resimde kumlarla kaplanmış... Bunun tam tersi demek ne demek?? Sularla kaplı olması demek değil mi? Sanırım açıklamam yeterli... Heheee biraz uykun geldi herhalde...
GRAVESEN: ya moruk güzel güzel de ortada deniz yok bişe yok o köprüyü oraya koymanın alemi ne
tuti: Hımm... Tam tersi olmasın...:confused: Buzullar her geçen gün eriyor... benim söylediğim şeye bak senin cevaba bak buzulların erimesi ile kummu kaplıyo ortalığı bi düşünda canım kardeşim heee gece gece beni de yorma
Hehee karde?im ben yorumumu senin mesaj?n i?in yapmad?m ki?
Resimler i?in yapt?m o yorumu... Ve yorumumu da okuyunca ne demek istedi?im zaten anla??l?yor yav? Ve hala buzullar eriyince ortal??? kum mu kapl?yor demene ?a??yorum? B?yle bir sonuca nas?l vard?n yav...:confused: Yar?n din? kafayla bi daha oku yazd??? m? anlars?n zaten... Hehee bi kum kaplama tutturdun gidiyon yav... Ne kumu... Tam tersi sularla kaplanmas? laz?md? diyorum ben... Buzullar eriyince kum nas?l olu?uyor onu da anlamad?m?? Benim b?yle dedi?imi nerden ??kard?n onu da anlamad?m... Sen dedi?im gibi sabah oku yaz?lanlar?... Hadi iyi geceler... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gece ?stanbul | Stinq | 4 | 803 |
04-03-2022, Saat: 03:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
?stanbul'un den?z manzaras? 1 | o$m@n | 6 | 843 |
04-02-2022, Saat: 09:57 PM Son Yorum: wildfang |
|
?stanbul'un den?z manzaras? | o$m@n | 1 | 570 |
04-02-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang |