[YT]yZ1jiCKZMdg[/YT]
ŞOK! Blue_Belial Ve Real'deki aşkı!!! 9 sanıye ama olsun, yeter bu kadar
|
Hakikaten bende ŞOK etkisi birakti bu video!
Bu kadar mi tatli bi ses tonu olur, bu denli mi kaptirir bi çocuk kendini oyuna.. Kisacik bir 9 sn insanin yüzünde nasil bu denli tebessüm birakmayi basarir.. Sudemcime film için teklifler gelirse hiç sasma Faruk, eh sana da bi rol verirler artik: ) bende sizin menejeriniz olurum ... Ya saka maka bi tarafa cok seviyom hastasiyim Sude'nin.... bir resim imzalarmi acaba kendileri bi sorsana sen Faruk Bu Harika video için tskler, EyvAllah blue_belial
blue_belial
10-31-2007, Saat: 01:04 AM <
gelen teklıflerı degerlendırmıcem, bız sadece ıkımız oynıcaz kendımızlen
tr e geldıgınde solerım, randevu alabuılırsek alırız, alamazsakda resım gondertır hanfendü belkım sormak lazım
blue_belial
10-31-2007, Saat: 01:08 AM <
hayatımda ılk kez gomlek gıydım bu arada bu vıdeoda
(basla dıyen ben degılım, bızım memet , yanı vıdeoya ceken kısı kendısı dayıogglu olur
Ben simdiden randevu yapalim derim, malüm Tr ye gelmeme bir hafta kalmis ve Sude hanimin randevu defteri baya bi doludur kanimca.. mümkünse lütfen hemen bisiler ayarlayalim.. bu firsati kaçirmak istemiyorum.. : )
Basrollerde Prenses(Sude), Esas oglan (blue_belial) ve diger rol arkadaslarinizla harika bi 9 sn çekmissiniz.. izle izle insan doyamiyor.. ben altin portakal i hakediyor bu kisa film diyorum
10-31-2007, Saat: 02:48 AM <
Masallah Masallahh .. cok seker bu sude ya ama ben yinede erkek olan yigenine hastayim
Eh be abi bende gerçekten yengeyi görücez zannettim...
Neyse Allah bağışlasın çok şeker ... Yalnız silahı çek kafasından şeytan doldurur
Ya gündemde bu "ask" var... heryerde siz konusuluyorsunuz..gazeteyede mansetten girmeyi basarmissiniz zaten: )
Ya.. 40 bin kere masAllah prensesime.. Bir de pembe terliklerini alayim, tam süper olacak ozaman Sude :k: Faruk Allah sizi ayirmasin. EyvAllah
blue_belial
10-31-2007, Saat: 09:56 PM <
Quetesh pembe xserarchgirl, eywallah
evet, sekerdır benım sevgılım Elfida, basladınmı sen terlıklerı aramaya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nazan Öncel - Çirkin Olsun Benim Olsun 2011 | MaSaL | 0 | 477 |
05-31-2011, Saat: 10:09 PM Son Yorum: MaSaL |
|
İnanılmaz düğün dansı. Süpriz! Sonuna kadar izleyin | YasSmin | 18 | 959 |