itiraf ediyorum...ihanet ettim!!!eskisi gibi degilim....!!!
itiraf ediyorum
|
09-17-2006, Saat: 09:48 PM <
Hİİİİİİİİİİİİİ Ne Ayiiiipppp
Ama İtİraf Etmekte İyİ BİŞeydİr
itiraf ediyorum şu anda 3 kızla birden çıkıyorum ve ne kontör dayanıyo ne can valla duyarlarsa bittim
09-17-2006, Saat: 10:51 PM <
arkadaslar benimki asksal degil yaf..ben askima ihanet etmem!!!baska bir dava yaf...sadece konuya sonra girmek istemedim!yukardaki sende yani ...sen sunlarin tel ini ve emailini ver seni bir ispiyonlayim bu iskenceden kurtul
yaw kardeşim iyiki bi itiraf ettik ne hemen yorum yapıyosun allah allah sanki sen çok temizsin ben adam gibi söledim hiç olmazsa biliyoz herhalde sizinde ne olduğunuzu okadar arkadaşım var hepside aldatıyo çıtır çıtır bence sende dürüst ol biraz burdaki kızların gözüne girererk bişe elde edemezsin ok
09-17-2006, Saat: 11:09 PM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw karde?im iyiki bi itiraf ettik ne hemen yorum yap?yosun allah allah sanki sen ?ok temizsin ben adam gibi s?ledim hi? olmazsa biliyoz herhalde sizinde ne oldu?unuzu okadar arkada??m var hepside aldat?yo ??t?r ??t?r bence sende d?r?st ol biraz burdaki k?zlar?n g?z?ne girererk bi?e elde edemezsin okben kizim yaf ne kiziyon ki espri yaptim hangi kizin gozune gircem ki sanada kolay gelsin canim,durustlugunu sevdim takildim yani:p herkes kendi hayatini yasar
gerçi bi haltı yedikten sonra istediğim kadar dürüst olsam ne yazar ama ne bilem beni örnek göstererek kendi itirafını yapmam hoşuma gitmedi onu söyledim
09-19-2006, Saat: 01:03 AM <
gravesen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ger?i bi halt? yedikten sonra istedi?im kadar d?r?st olsam ne yazar ama ne bilem beni ?rnek g?stererek kendi itiraf?n? yapmam ho?uma gitmedi onu s?yledimanladim,seni ornek vermek istemedim...sadece takildim kusura bakma alindiysan..kendine dikkat et buarada arkadasim,kibarligin icin tsk
Firari Fırtına
09-19-2006, Saat: 02:09 AM <
gravesen 3 üde rus mu bu kızların . Yoksa ruhsar gibilermi ?
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
itiraff EdiyorUM :) bEn oNu SeViYoRuMMM | Shimariq_Shey | 38 | 2,992 |
04-15-2022, Saat: 04:40 AM Son Yorum: wildfang |
|
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 513 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |