Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izzet camdan atlar :D:D:D:D
[YT]_9v9iIZgy-E[/YT]
Ara
anaammm öldümiki yaa o anam bakim ölmemiş ya 7 canlı anammm bakim sirtaç değil mi ya o Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin lan ben öldüm gülmekten Big Grin
Ara
niye yorum yok buna bak atarım kendimi izzet gibi Big Grin
Ara
tabi sen gülmezsen şaşarım yani:tey:şaka şaka güsel olmuş sağol
Ara
mavi ay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi sen gülmezsen şaşarım yani:tey:şaka şaka güsel olmuş sağol
sağol canım Smile
Ara
icon10.gificon10.gificon10.gif t$kl€r ... BAkMaMak İMkAnsıZ b€A ... ÖLm€kt€n öldürüYo Bu h€riF B€N! YAF ... icon10.gificon10.gificon10.gif
Ara
SÜPER YA BİTİYORUM BURHANA SmileSmileSmileİİ AKŞAMLAR GÖKHAN SEN ATMA KENDİNİ AL BENDEN Bİ YORUMSmileSmileSmileSÜPER DİZİ PAYLAŞIMIN İÇİN TŞK GÖKHANSmileSmile
Ara
zorLa yazdırıon hee Big GrinBig Grin ama hakkaten güzeLmiş ben izLemedim bu böLümü Big Grin
Ara
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:icon10.gificon10.gificon10.gif t$kl€r ... BAkMaMak İMkAnsıZ b€A ... ÖLm€kt€n öldürüYo Bu h€riF B€N! YAF ... icon10.gificon10.gificon10.gif
ölmekten öldürüyor vay Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
süpersin Big GrinBig Grin
Ara
zara Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SÜPER YA BİTİYORUM BURHANA SmileSmileSmileİİ AKŞAMLAR GÖKHAN SEN ATMA KENDİNİ AL BENDEN Bİ YORUMSmileSmileSmileSÜPER DİZİ PAYLAŞIMIN İÇİN TŞK GÖKHANSmileSmile
iyi akşamlar Smile teşekkürler yorum için gülmeniz için bakmanızı istiyorum yorum yazmasanızda olur Smile
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi