Sevgi ne mesafe tanıyo işte içimde sen varsın bana varlıgını hissedemiyorum gitmişsin bi yere ama nereye oldugunu bilmiyorum hasret kaldım sadece bunu biliyorum sana ulaşmak neler vermezdim ben ama ulaşamıyorum yoksun kaybettim seni tam buldum derken kaybettim sanırım benimde kaderim bu ben kadere inanırım inanıyorumda yoksun yoklugn bana bi ızdırap sadece....Sana ulaşmak için herşey olurdum inan herşey ölürdüm sana ulşabilmek ama ulaşamıyorum....
Aglıyorum sana ulşamıyorum çünkü aglatmak yüregime bu acıyı vermek hoşuna mı gidiyo bilmem ama senin gibi güzel yüreklinin hoşuna gitmicegini biliyorum .....Nerdesin ismini ezberledim hasretini ezberledigim nerdesin Gidişin bugün tam bi hafta oldu haber alamıyorum meraktan ölüyorum her an her dakika seni çok merak ediyorum ulaşmak için herşeyi veririm ama ulaşamıyorum elimde ne bi adresin nede başka bişey çünkü...Aglıyorum aglıyorum sadece çocukcu yüregim sensizlige aglıyo mendilim yok hadi gel tut ellerimden..
Her an arıyorum bende etki bırakan o şarkıyı yazılarını ezberledim artık heryerde bi izin var belki uzaktasın belki hiç görmedim ama herşeyde bi sen varsın işte yoksun yokk yokluguna içimdeki bu çocuk aglıyo sen içimdeki çocugu aglatıyosun yoklugunla....
Hadi gel artık yoklugunla aglatma bu çocugu GEL GEL....ismini ezberledigim....
HiLaL ÇiLeK
16.01.2008
06:35