Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gökhanın Düzelmeyen avatarının sırrı ne
Forumda meydana gelen problemden sonra biliyorsunuz ki herkesin avatarı gitmişti sonra düzeldi fakat Gökhan'ın avatarı düzelmedi .Acaba neler oluyor Big Grinzehir hafiyeler düzelmeyen avatarın sırrı neydi bulunBig Grin
Ara
takdiri ilahi Big GrinBig Grin alnımıza ne yazıldıysa o Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

beni böyle şeylerle yıldıramazsınız terketmem ben bu siteyi Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Benımde duzelmedı Sadece Gökhanın mı sanıyorsunuz ... Avatarıma yama yaptım öle dolasıyorum forumda avatarım yok avatar ısterım TongueTongueBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:
Ara
malum avatar gökhanın olursa düzelmezBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
aa ban aklıma ne geldi gizli bomba olnmasın avatar açılınca bomba patlıcak olurmu olur valla:yikildim::yikildim::yikildim::tey:
Ara
hade oradan yırtık yerden çıkma Big GrinBig Grin

avatarımı isterim valahi ağlarım bak ha böhöhöhöhö Big Grin
Ara
ağla ağla çok geç kaldın zatenBig GrinBig GrinBig Grin
gökhan üzügünüm avatarın bidah gelmicek:yikildim: ya ben nereden biliyosam bunlarıBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
benle uğraşmanın cezasını çekioBig Grin
Ara
Resmen yinetim çoçuğa git diyor , hala bunu anlamamış Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
anladımda ben yığılmam böle şeylerle Big GrinBig GrinBig Grin

yönetim uyuma moduna sahip çık Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladımda ben yığılmam böle şeylerle Big GrinBig GrinBig Grin

yönetim uyuma moduna sahip çık Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
PABUCUMUN MODUConfusedmiley17:
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ZUHAHA ve PUHAHA'nın Sırrı çözüLdü x) My_LiFe 8 1,112 01-24-2009, Saat: 01:53 PM
Son Yorum: Qetesh
  Falş Flaş Flaş :Dzuhahah ve puhaha kelimesinin sırrı çözüldü :D PaPaTYa_PReNSeS 8 1,493 05-07-2007, Saat: 09:26 AM
Son Yorum: PaPaTYa_PReNSeS

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi