yönetim duy sesimi benim tşk butonu çalışmıor sanırım bu bataklıktan tek başıma çıkamıyacam bi el atsana fena olmaz yani
Yönetim Uyuma Üyelere Sahip Çık
|
Yönetim her daim göreve hazır ve nazırdır yönetim uyumaz yönetim acıkmaz yönetim üşümez
biz politika olarak her üye memnuniyetini ön planda tuttuk ve teşekkür edemeyen üyelerimize takdir butonu vereceğiz her üyenin kendine özel bi teşekkür butonu olacak evet mazot belki 1 ytl olamayabilir ama biz sözümüzü tutarız
ercan o zaman takdir butonumu üsterim bak laf ağızdan bikere çıkar sonra yok olmadı bilmem gibi mazeretleri kabul etmem
alın tesekkur ettım ıkınızıde sızde bana edın bakalım harbıden calısıyomu calısmıyomu :d
01-21-2008, Saat: 12:49 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yönetim her daim göreve hazır ve nazırdır yönetim uyumaz yönetim acıkmaz yönetim üşümezNe güzel de anlatmışsın yiğennimm tebrik vede teşekkür ediyorum sana kimin yiğeni bea
t$k ßutonLarını getirttiRene kadar CanımıZ Cıktı $imdi de CaLı$mıo dioLar:yikildim:
Onun warLıqı yeter ßea Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alın tesekkur ettım ıkınızıde sızde bana edın bakalım harbıden calısıyomu calısmıyomu :d hani nan sersi tşk ettim demişsin ama öle bişey görünmüor ben tşk edebilsem zaten baştan aşağı herkese tşk edecem ama buton iş görmüyorki
ccaslısıyo akıllı durun hepınıze benden bırer tesekkur sızde edın bıtsın bu ıskence yoksa gerı alıcam tesekkurlerımı
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hani nan sersi tşk ettim demişsin ama öle bişey görünmüor ettık be yalan smölemeye utanmııurmusun yoksa sne benı begenmıormusun :d PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:t$k ßutonLarını getirttiRene kadar CanımıZ Cıktı $imdi de CaLı$mıo dioLar:yikildim: varlığına bi sözüm yok benim ama bende tşk etmek istiyorum ama ne hikmetse çalışmıor bende buton neyse yönetim bana söz verdi taktir butonu verecekmiş ben demedim ercan dedi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yönetim'in Dikkatine | Yenemuko | 9 | 1,134 |
03-24-2008, Saat: 09:34 PM Son Yorum: chatlaq |
|
Yönetim Bir Arzum Var | *Asİ-yÜrEk* | 3 | 559 |
02-14-2008, Saat: 04:09 PM Son Yorum: AfrâsyâB |
|
Yönetim ve Resimli Üyeler Okusun ... | Firari Fırtına | 236 | 9,796 |
09-02-2007, Saat: 10:43 PM Son Yorum: Firari Fırtına |