ARKADAŞLAR ŞU AN ÇOK ŞAŞKINIM İLK DEFA BAŞIMA GELİYOR.
şok Olmuş Durumdayim
|
01-31-2008, Saat: 12:39 AM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR ŞU AN ÇOK ŞAŞKINIM İLK DEFA BAŞIMA GELİYOR.nıyekıne?bı de bakım derdını bana
01-31-2008, Saat: 12:40 AM <
YA KÖTÜ BİRŞEY DEÄžİL AZ ÖNCE BELEDİYEDEN GÖREVLİLER GELMİŞ BABAMA OÄžLUNUZ İKİ GÜN ÖNCE SES YARIŞMASINA KATILMIŞTI BİRİNCİ OLDU ÖDÜL VERMEK İÇİN GELDİK DEMİŞLER ODA YARIŞMADAKİ SÖYLEDİÄžİM ŞARKINI ÇEKİLDİÄžİ CD.
01-31-2008, Saat: 12:43 AM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA KÖTÜ BİRŞEY DEÄžİL AZ ÖNCE BELEDİYEDEN GÖREVLİLER GELMİŞ BABAMA OÄžLUNUZ İKİ GÜN ÖNCE SES YARIŞMASINA KATILMIŞTI BİRİNCİ OLDU ÖDÜL VERMEK İÇİN GELDİK DEMİŞLER ODA YARIŞMADAKİ SÖYLEDİÄžİM ŞARKINI ÇEKİLDİÄžİ CD.kopkopkopkopkop koptumya odul bumuymus.peh gecmıs olsun bı bardak su ıc.baska sefere artıkın
01-31-2008, Saat: 12:45 AM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee eyi hade hayirli olsunTEŞEKKÜRLER EZGİ
01-31-2008, Saat: 12:46 AM <
karabıber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kopkopkopkopkop koptumya odul bumuymus.pehPARDON AMA BEN BU KONUDA KOMİK OLAN HERHANGİ BİR ŞEY GÖREMİYORUM.KOMİK OLAN NEDİR SÖYLERMİSİN? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Itiraf Ediyorum şu An Göz Yaşlarina Boğulmuş Durumdayim | *Asİ-yÜrEk* | 28 | 1,046 |
02-21-2008, Saat: 01:34 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi