Genellikle bayanlar sık sık kullanır bu cümleyi ''DUYGULARIMDAN EMİN DEÄžİLİM '' cümlesini duyduğum anda hemen uzaklasmak mümkünse bır daha görüşmemek gerekır...çünkü sonucu pek iyi sonuclanmıyor (İyi giden bir ilişkinin bitiş sinyalleridir)
Duygularından emin değilmiş...
|
02-17-2008, Saat: 04:07 AM <
ßunu diyen insan ztn dolaylı yoldan ayrılalım weya Hic ba$lamayalım diyOdur
resimler&hayaller arkadasim sana katiliyorum eger öyle diyorsa bence hic baslamak istemiyor..
02-17-2008, Saat: 02:29 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßunu diyen insan ztn dolaylı yoldan ayrılalım weya Hic ba$lamayalım diyOdur Haklısın kardeşim tskler yorumun için...
02-17-2008, Saat: 02:30 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resimler&hayaller arkadasim sana katiliyorum eger öyle diyorsa bence hic baslamak istemiyor.. Bende bu cümleyi duyduğumda erken davranıyorum zaten
02-17-2008, Saat: 02:31 PM <
YamuQ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kız milleti i$te Öylemi
varmiss kiz milletinde bakayim söyledinde billelim demii ama
02-21-2008, Saat: 03:11 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: varmiss kiz milletinde bakayim söyledinde billelim demii ama valla sölemem
02-21-2008, Saat: 03:16 PM <
erkek deilmisiniz topunuza limon suyu :yikildim:
hem her kadin solemez onu biz genelde kendimizden emin haraket ederiz onuda soyluosak hem sizi kirmamak icin ee tabi uzaa kayboll senle olmaz bana gore deilsin artik senden biktim gibi cumleler yerine kullanabilioruz siz gbi cani deiliz yani hayatiniza girerken yada cikarken siz gibi kirici olmuoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi