SEN BENİM İÇİN ÇOK DEÄžERLİSİN TOMURCUK BİR GÜN SENİN KADAR ANLAYIŞLI BİR DOST İLE KARŞILAŞACAÄžIMI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM HATTA HAYATA KÜSMÜŞ BİRİ OLARAK YAŞIYORDUM FAKAT SENİ TANIDIKTAN SONRA HAYATLA BARIŞIK BİR ŞEKİLDE YAŞAMIMI SÜRDÜRÜYORUM İLGİN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM.
Tomurcuk Için Yanliş Anlaşilmasin Onun Ban Yaptği şeyin Altinda Kalmamak Içindir.
|
02-03-2008, Saat: 02:52 PM <
SEN BENİM İÇİN ÇOK DEÄžERLİSİN TOMURCUK BİR GÜN SENİN KADAR ANLAYIŞLI BİR DOST İLE KARŞILAŞACAÄžIMI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM HATTA HAYATA KÜSMÜŞ BİRİ OLARAK YAŞIYORDUM FAKAT SENİ TANIDIKTAN SONRA HAYATLA BARIŞIK BİR ŞEKİLDE YAŞAMIMI SÜRDÜRÜYORUM İLGİN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM.
02-03-2008, Saat: 03:28 PM <
SEN BENİM İÇİN ÖZELSİN TOMURCUK TOMURCUK ARKADAŞIM BUNLAR SENİN YAPTIKLARIN KARŞISINDA HİÇ BİRŞEY DEÄžİL AMA ELİMDEN MALESEF BU KADARI GELDİ İNŞALLAH BEÄžENİRSİN ARKADAŞIM.
Alıntı:SEN BENİM İÇİN ÇOK DEÄžERLİSİN TOMURCUK BİR GÜN SENİN KADAR ANLAYIŞLI BİR DOST İLE KARŞILAŞACAÄžIMI HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM HATTA HAYATA KÜSMÜŞ BİRİ OLARAK YAŞIYORDUM FAKAT SENİ TANIDIKTAN SONRA HAYATLA BARIŞIK BİR ŞEKİLDE YAŞAMIMI SÜRDÜRÜYORUM İLGİN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM. janım benim çok teşekkür ederim bu inceliğin için sende bende çok değerlisin arkadaşım
02-03-2008, Saat: 08:51 PM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tomurcuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:janım benim çok teşekkür ederim bu inceliğin için sende bende çok değerlisin arkadaşımESTAÄžFRULLAH SEN HERŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKSIN BEN ŞÜPHELİ AMA SEN BENİM İÇİN HERŞEYDEN DAHA DEÄžERLİSİN.
02-03-2008, Saat: 08:58 PM <
Tomurcuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya olurmu sen daha değerlisin canım benim yaTEŞEKKÜRLER AMA EÄžER MAHSURU YOKSA MSN NEDEN KAPALI ÖÄžRENEBİLİRMİYİM?
02-03-2008, Saat: 09:17 PM <
Tomurcuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msnye giremiorum hata verio onar diorum onarmıoooMODEMİN FİŞİNİ ÇIKART 25 SANİYE BEKLE DAHA SONRA TEKRAR TAK BENDE DE OLUYOR ÖYLE YAPIYORUM HEMEN TAK DÜZELİYOR.SEN BANA SÜREKLİ CANIM DİYORSUN UTANIYORUM.
02-03-2008, Saat: 09:28 PM <
Tomurcuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu da deniorum olmuorr amaBOŞWER CANIN NE DEMEK İSTERSE ONU DE.SEN BANA BAKMA BAZEN SAPIKLIÄžIM TUTUYOR. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
PCKo'm için | sıla | 146 | 13,497 |
08-14-2012, Saat: 12:53 AM Son Yorum: history |
|
...PCKoPaT için... | rapunzel | 5 | 910 |
03-29-2009, Saat: 01:47 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
Melikem Için(meleğim) | TutkuM | 46 | 3,938 |
10-22-2008, Saat: 08:41 AM Son Yorum: TutkuM |
|
SeVmeK İçin "YüReK", SürDüRmEk İçin "EmEk" GeReK... | нüzüηçiçÑ”ği | 12 | 1,703 |
10-18-2008, Saat: 05:26 AM Son Yorum: нüzüηçiçÑ”ği |
|
Bütün www.duygusuz.com Üyeleri İçin | *Asİ-yÜrEk* | 11 | 1,506 |
10-11-2008, Saat: 06:01 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi