Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz…" Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum… Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak… Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor… - "Emerek yiyen evlidir", diyor… Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan… Ama ben de sizin stilinizi sevdim
Stil
|
Öğretmen öğrencilere soru soruyor: - "Ağaçta 7 kuş var. Avcı ateş ediyor, 3 tanesini vuruyor. Ağaçta kaç kuş kaldı?" Biri cevap veriyor: - "4 kuş kalır." Başka bir çocuk da hemen atılır: - "Hayır öğretmenim ateş edince bütün kuşlar uçar, ağaçta hiç kuş kalmaz…" Öğretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlış ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karşılık verir: - "Öğretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum… Karşıdan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de ısırarak… Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Öğretmen düşünüyor, düşünüyor… - "Emerek yiyen evlidir", diyor… Çocuk cevap veriyor: - "Hayır öğretmenim, parmağında alyansı olan… Ama ben de sizin stilinizi sevdim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
stil | KUZEN SELOOO | 4 | 471 |
08-13-2006, Saat: 08:35 PM Son Yorum: tugba |
|
stil | KUZEN SELOOO | 0 | 577 |
08-12-2006, Saat: 01:25 PM Son Yorum: KUZEN SELOOO |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi