arkadaşım bana süreklii derdini anlatıyoo sürekli bunalım takılıyoo benim derdim olsaa boşver takma diyip geçiyoo artıkk sıkıldım ondan yaaa haksızlık mıı ediyorummmmm
öff yaaaaaa
|
02-21-2008, Saat: 02:05 AM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sık topuklarına sağoll gökhannn çok iyi akıl veriyosunn benim doğama aykırı yaa anlatanı dinlerimm
02-21-2008, Saat: 02:07 AM <
eğer bana soracak olursan sende ona neden hep bölesin de derim.
02-21-2008, Saat: 02:11 AM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eğer bana soracak olursan sende ona neden hep bölesin de derim. ben ona demediğimi bırakmıyorumdaa o hep aynıı sürekli anlatıyooo hergünn mutlaka anlatıcak bişeyi oluyo tamam birilerinin bana güveniipp derdiini anlatması güzzel bişeyy ama aşırıya kaçıyoo sankiii utandım kendimdennn
02-21-2008, Saat: 02:11 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağoll gökhannn çok iyi akıl veriyosunn benim doğama aykırı yaa anlatanı dinlerimmbizim şuan yaptığımız gibi yani
02-21-2008, Saat: 02:13 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ona demediğimi bırakmıyorumdaa o hep aynıı sürekli anlatıyooo hergünn mutlaka anlatıcak bişeyi oluyo tamam birilerinin bana güveniipp derdiini anlatması güzzel bişeyy ama aşırıya kaçıyoo sankiii utandım kendimdennnvala bilmem kendin bilirsin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
gülmeyin abiiiiiiiiii yaaaaaa.... | GCLRNFNS | 6 | 446 |
03-30-2007, Saat: 05:35 PM Son Yorum: PrinceSs |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi