Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
off!
sevdiğim kıza teklif etmedim... ve şimdi o başkasının göz göre göre elimden kayıyorr:kk::kk::'(
Ara
peki nie bekLiosun (=

azck cesaretini topLa we söyLe bişey kaybetmezsn, ama bööle bekLersn kız da gider :S
Ara
bence duRman hata gıt evını bas
Ara
bencede kızı seviyosan bırakma...sevgi büyüktür gerçeğini kimse bulamaz ne olursa olsun sevginin sevdiğinin arkasında dur...buda benim tavsiyem bi teklif et bakalım ne dicek...
Ara
sen neii bekliionn o zaamnn :S
Ara
kaybeden sen olucaksın başkası değil
Ara
€L!nD€n aKıP , G!tM€s!n! ߀kL!yOrSuN ßöL€ yaPAraK ARk!M ... !mKAnLar s€n!n L€h!n€ gaYr€T €tM€k LaZıM SmileSmileSmile
Ara
>>€C€<<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede kızı seviyosan bırakma...sevgi büyüktür gerçeğini kimse bulamaz ne olursa olsun sevginin sevdiğinin arkasında dur...buda benim tavsiyem bi teklif et bakalım ne dicek...

benim söyleyeceğim herşeyi ece fazlasıyla söylemiş zaten.
Ara
çok güzel söylemişsiniz hepinize tşkler ama ben kıza seni seviyorum demiştim bekle gibisinden bişeler söylemişti...cesaretim kırılmıştı Sad az önce öğrendiğime görede artk çıkmaya başlamışlar...teklf etmek hiç bi fayda getirmeyecekSad
Ara
daha yasın küçük canım benim karşına kimler çıkar o ne tek olcaktı ne de son boşver
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi