Nblhjvbkh bkhjbljl
ben artık büyüdüm :D
|
02-27-2008, Saat: 02:57 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:18 ya$ınamı qirdin 18 e gireli 6 ay oldu doldurmaya 6 ay var doğal olarak yaşım değil karakterim büyüdü aklım büyüdü
02-27-2008, Saat: 02:57 AM <
aM!n . s€N g€L!Rk€N ß!z tR€nL€ g€ç!YoRdUk JnM y€N! ya$InIn SaNa UmUtLaRıNı G€rÇ€kL€$t!Rm€Nd€ YArDıMcI , a$KıNdA sAdAkAt!n! , a!L€nD€ S€vg!n! , SağLıÄžıNdA dOrUğU , yA$aMıNdA k€$K€s!zL!ğ! D!L!YoRuM
02-27-2008, Saat: 03:01 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aM!n . s€N g€L!Rk€N ß!z tR€nL€ g€ç!YoRdUk JnM y€N! ya$InIn SaNa UmUtLaRıNı G€rÇ€kL€$t!Rm€Nd€ YArDıMcI , a$KıNdA sAdAkAt!n! , a!L€nD€ S€vg!n! , SağLıÄžıNdA dOrUğU , yA$aMıNdA k€$K€s!zL!ğ! D!L!YoRuM yeni bir yaşa girmedim iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım seninde tren raydan çıkmaz sonuçta ilerde bizi neyin beklediğini bilmiyoruuz bu hayatın üstesinden sapasağlam tertemiz ve iç huzuruyla gelmen dileğiyle ...
02-27-2008, Saat: 03:06 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni bir yaşa girmedim iyi dileklerin için teşekkür ederim umarım seninde tren raydan çıkmaz sonuçta ilerde bizi neyin beklediğini bilmiyoruuz bu hayatın üstesinden sapasağlam tertemiz ve iç huzuruyla gelmen dileğiyle ... rAyI ߀L!rL€y€N + kOnTrOL €d€N ß!L!rK!$! !s€ : ßuNdA !Ç!m RaHaT eV€t ß!zL€r! N€y!N ߀kL€d!ğ!n! ß!L€m€Y!z LaK!N hAyAtIn PoZ!t!F yÖnL€r!n! KaVrAyIp LEh!m€ Ç€v!rM€k €L!mD€d!R jNm ߀N!M t€m€Nn!L€r!N !Ç!n $üKrÜm DuYuYoRuM sAoL ß!TaN€m
02-27-2008, Saat: 03:40 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßirazda ßana Dua Edin yawww hayat içinden geçirdiğinn tüm güzellikleri her sabah kapına biir biiir bıraksınn güne hep umutla sevinçe başlaa
02-27-2008, Saat: 03:43 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rAyI ߀L!rL€y€N + kOnTrOL €d€N ß!L!rK!$! !s€ : ßuNdA !Ç!m RaHaT eV€t ß!zL€r! N€y!N ߀kL€d!ğ!n! ß!L€m€Y!z LaK!N hAyAtIn PoZ!t!F yÖnL€r!n! KaVrAyIp LEh!m€ Ç€v!rM€k €L!mD€d!R jNm ߀N!M t€m€Nn!L€r!N !Ç!n $üKrÜm DuYuYoRuM sAoL ß!TaN€m başarabiliyosan ne mutlu sana ölmek isteyenler hayattan bezenler var hayat onların malzemesinden çalıyo demekkiii bişey değillll sende sağoll |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
saclarım yok artık | blue_belial | 28 | 2,071 |
04-08-2022, Saat: 12:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
artı ıtıraf edıyorum benım bi sefgılem bıle yog ve artık kendıme güven müven kalmadı | sudenaz | 40 | 2,885 |
07-16-2008, Saat: 08:42 PM Son Yorum: £mr£ |
|
Arkadaşlar çok Düşündüm Artik Bunu Itiraf Etmek Istiyorum | *Asİ-yÜrEk* | 59 | 3,890 |
04-08-2008, Saat: 11:24 PM Son Yorum: Seyduna |
|
İtiraf ediyorum artık yaşamak istemiyorum. | *Asİ-yÜrEk* | 58 | 2,928 |
03-22-2008, Saat: 02:39 AM Son Yorum: piko |
|
Itiraf Ediyorum Artik Dayanacak Gücüm Kalmadi | *Asİ-yÜrEk* | 3 | 571 |
03-03-2008, Saat: 05:54 PM Son Yorum: GizLiDüŞž |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi