Ya Ben 4 Gün Önce Bi Kaza Yaptim Ama Mühim Bise Degil Arabanin Önünü Vürdüm Ya Lanba Yandi Gidiyordum Arada Bi Yoll Var Ve Bi Adam Önüne Bakmadan Pattt Cikti Bende Durucak Cünki Yoll Haki Benim Diye Gectim Adamda Dürmadi pat Carpstik Iste Benim Arabamin Önüne Carpti iyi ben ciktim arabadan adama kizmaya basladim önüne baksana yoll haki benim filan sana ehliyet vereninde filan derkene agzima geleni söyledim adamda bi yandan özür dilliyor ben adama almanca konusuyom adamda türk cikti bana demesin mi hanim efendi türkce billiyormusunuz diye bende sok oldum evet peki siz dedim ee bende dedi o zaman niye iki saatir almanca konusuyoz dedim bilmem dedi güldü bende güldüm sonra adam özür dillmeye filan basladi iyi baristik geri ama rezil oldum ya: önce agzima geleni söyledim adamda sansdan türk cikti ama sarisindi ben alman sandim sansa bak türk cikti ama baya ayip oldu rezilde oldum sonra yakinda bi cafe vardi oturduk konustuk ben özür dilledim filan acayip rezil oldum ya o an yere yikilmak istedim:yikildim:
Önce Kizdim Agzima Geleni Söyledim Sonra Baristik:D
|
Antisos'un yorumunu okumadn önce ben de böyLe bişey demeyi pLanLyrdumm:yikildim:
03-04-2008, Saat: 09:49 PM <
Abla bu anlattığın çok ilginç + her zamanki yorumum desem.birde insanın hatasını anlayıp özür dilemesi büyük bi cömertlik örneği.
bilmem orasini ama baya konustuk cafede yokk ya sanmam billmiyom
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi