Değer bilmezleri,haketmeyenleri sewmeyin ama sizi sewen birini de üzmeyin!!!!!!!!!!!!!!!:k::k::k:
Haketmeyenler!!!!!!!
|
03-05-2008, Saat: 02:29 AM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne i$se qidip deqeR biLmezLeri SeviyOrum bende Hep ıı yapma sewme ölelerini aradan 3günde gecse3yıl da geçse adam olmuyolar miley13:
03-05-2008, Saat: 02:31 AM <
hayal-et Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıı yapma sewme ölelerini aradan 3günde gecse3yıl da geçse adam olmuyolar miley13: eet ßiLiyOrum ama i$te ßizim sevqimiz öyLe 2 qünLük deiL 5 yıLda qecse Yinede Seviyorum bea A$kından Kamyon $öförü oLcam Onun haßeri yOk
03-05-2008, Saat: 02:36 AM <
Ya anlamıyorum anlam weremiyorum ben onu bu kdr çok sewerken o beni nasıl sewmez haksızlık deil mi ya ah ah platonik aşık olmk iğrenç bişey sewdğiniz kişi adam gibi adam deilse 3yıl çektim ama şimmdi rahatım allhtan izleri war lanet olsun sadece:S:S:S
03-05-2008, Saat: 02:38 AM <
hayal-et Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya anlamıyorum anlam weremiyorum ben onu bu kdr çok sewerken o beni nasıl sewmez haksızlık deil mi ya ah ah platonik aşık olmk iğrenç bişey sewdğiniz kişi adam gibi adam deilse 3yıl çektim ama şimmdi rahatım allhtan izleri war lanet olsun sadece:S:S:S Arkadaşım üzülme diicem ama içinde kopan fırtınaları biz bilemeyiz yinede en iyisini sen bilirsin. hayal-et Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya anlamıyorum anlam weremiyorum ben onu bu kdr çok sewerken o beni nasıl sewmez haksızlık deil mi ya ah ah platonik aşık olmk iğrenç bişey sewdğiniz kişi adam gibi adam deilse 3yıl çektim ama şimmdi rahatım allhtan izleri war lanet olsun sadece:S:S:Shamm ya bellı ask acısı cekmıssın ama kendını bu kadarda uzme kendını sonucta dıyosun ya degmez dıye kendını neden uzezınkı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi