Arkadaşlar Okulda çok önemli Bi Sinaviniz Var ,,bu Sinava Girerseniz Sinifinizi Geçiceksiniz Ama Girmezseniz Okula Bi Sene Daha Katlanmak Zorunda Kalicaksiniz...biyanda Da Sevgiliniz...il Dişinda Okuyo Ve Sizi Görmek Için Geldi Onuda çok özlediniz...... Bi Kerecik Görmek Için Can Atiyosunuzzz.. Ne Yapardiniz??????
Anket Başlığı: SEVGİLİNİZ Mİ?SINAV MI? |
|||
SEVGİLİMLE BULUŞžURDUM | 5 | 20.83% | |
SINAVA GİRERDİM | 19 | 79.17% | |
Katılımcı sayısı: | 24 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Sinav Mi? Sevgilimi?
|
Benık msevgıLım..De Benım sınava gırmemı..Isterdı..Nıtekım ben ..OyLe bı durumda kalsam sevgıLımın sınava gırmesını ısterdım ve bu dogrultuda calısırdıkmm..
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benık msevgıLım..De Benım sınava gırmemı..Isterdı..Nıtekım ben ..OyLe bı durumda kalsam sevgıLımın sınava gırmesını ısterdım ve bu dogrultuda calısırdıkmm..TABİ SNN DÜŞÜNCEN...
Serseri dogru söyLemiş. zaten sewgiLm başta beni gerçekten düşünp sewiyosa, o sınawdan kaçıp kendisiyLe buLuşmamı istemez. aksine sınawa girmemi ister. yani hayatımı beLirLeyen bi sınawdan asLa kaçmayı düşünemem
ne sınavı ya bı raporluk ısı var sınavın sevgılıye raporloyum dıyemıyoruz tabıkı sevgılı
eliff6161 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabikii sınavvhaha hayat zaten bı sınav bırını kacırsan ne cıkarkı
04-01-2008, Saat: 12:43 PM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne sınavı ya bı raporluk ısı var sınavın sevgılıye raporloyum dıyemıyoruz tabıkı sevgılıtaßi ya Pratik adam Kendini ßelli ediy0r |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dost mu önce gelir yoksa sevgilimi?? | lazmurat | 28 | 1,366 |
08-04-2007, Saat: 09:43 PM Son Yorum: KüBBy |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi