Öyle Çaresizim ki şimdilerde...
Elim kolum baglı çaresizce yatıyorum öyle...Elimden bişey gelmiyo agzım kapalı dudaklarımdan sözler çıkmıyo yazamıyorum artık ellerim baglı tükenmiş bitmiş bir kalem bir kagıt ve çaresizce yatan bir ben var artık....
Öyle Çaresizim Ki Şimdilerde...
Sesimi duyan yok,çıglıklarım içimde yankılanıyo beni ben bile duymuyo çaresizimligim ölüm oluyo hergün nefes aldıgım bu hayatta her gün ölüyorum yavaş yavaş ölüyorum çaresizim çaresiz...
Yapayalnızım soguk bir odada aynı cesetlerin kaldıldıgı morglar gibi boşboş soguk ölüm sessizligi var Çaresizligim beni öldüren vefasızlıgı elimi kolumu baglıyan affet diyemem yüzüm yok..
Yalnızım çaresizim şimdilerde ellerim kollarım herşeyim çaresiz baglı öylece kala kaldım suskun sessiz çıglıklarımı duyan bir ben varım sadece...Soguk yıkık budada daha ölüyorum morarıyorum tükeniyorum hergün biraz daha nefessiz kalıyorum duvalar var yıkılmış duvarlar çaresizligim var...
Ahhh keşkelerim var şimdilerde bide....İhanettim bedelini agır ödüyorum en büyük yalnızlıkmış ben şimdi yapayalnızım yapayalnız çaresizz tek başına ölüyüm artık...
Öyle Çaresizim Ki Şimdilerde....
Ne sesimi duyan nede çaresizligimi gören var Çaresizim....
Firari fırtınam çaresizim çok çaresiz...
Bu can seni merak ediyo
Ses verr....
Hadi fırtına ess esss öldür beni ama ess suskun kalma ses ver
Duy beni çaresizim...İçimm acıyoo
ÇiLeK HiLaL