Arkadaşlar Burda Herkez Yazacağı Aşk Sözler Veya Aşk Şiirleri Alıntı!! Yapmadan kendi İçinden Gelerek Sevdiğine Aşkına Arkadaşına Dostuna Veya Okulda Yazmış Olduğu Kendise Ait Sözleri Şiirleri Dile Getirsin Mutlaka
Bakalım Kimler Kim İçin Neler Düşünuyormuş.. Hepsini Bu Topicte Topluyalım Olurmu... ?Hadi O Zaman Bende Başlasın Ben Başlatıyum Gerisini Sin Getirisiniz Artık....Kısada Olur uzunda Olur Fark Etmez
~~Herkez Mutlaka Yazs?n.! ~~
|
09-29-2006, Saat: 11:35 AM <
...SEN Sözcükleri Ölümsüz Kılansın...
...SEN Umudun,SEN Aşkın,SEN Özlemin,SEN Hayatın Adısın... ...Şimdi İçimde Çoğalttığım Sesimle Haykırıyorum,Herkes Duysun Diye... ...Hiç Kimse Sevdama SENİN Kadar Yakışmadı... AnIL
09-29-2006, Saat: 12:08 PM <
ve sevdam hii? kimseyi senin kadar ya?atmad?....
09-29-2006, Saat: 12:16 PM <
Teşekkürler ilgi biraz az oldu buraya ama biraz bekleyeLim bakaLım
09-29-2006, Saat: 12:34 PM <
RomantiK_Gen? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ekk?rler ilgi biraz az oldu buraya ama biraz bekleyeLim bakaL?mMERAK ETME G?RMEM??LERD?R BURADAK?LERR ?OOK DUYGULULAARRR ...EM?N OL YASARLARRR
09-29-2006, Saat: 02:16 PM <
millet hadi güzel sözler şiirler nerdeler? yazılarını şiirlerini bizimle paylaşmak isteyen kimse yokmu?
09-29-2006, Saat: 03:09 PM <
Madem Kimsede Ses Yok Ben Devam Edeyim
Bunu Kendime YazmışTım [b]Agladim Sessizce Kimse Görmedi
Niye Asklarim Hep Ümitsizdi IlIk Bir Hava Var Disarda Leylan Olayim Al Artik Kollarina... [/b]ESKİ KIZ ARKADAŞIM BANA SNN ADIN GEÇEN BİR ŞİİR YAZ DEMİŞDİ BUNU YAZMIŞTIM SAYGILAR
09-29-2006, Saat: 03:48 PM <
Yok yazamıyorum bugün şiir
KaLemim yapışıyor eLime SözcükLer düğümLeniyor boğazıma Yok anLatamıyorum seni bugün Ne yazarsam hep eksik kaLıyor bi yanı Hiç bi benzetme yapamıyorum,,hiç bi örnek veremiyorum Boş bi tabLo gibi hayatım.. yawaş yawaş griLeşiyor bak GeL geç üstünden beyazLarLa,,geL döndür beni hayata yazdır bana yine buram buram sen,,buram buram aşk kokan şiirLer...
09-29-2006, Saat: 03:52 PM <
DUYGU DOLU ANLAR Bir sesleni?, eskilerden kalma ?yle, Bir duygu, hasret kokan dizelerde, Bir damla, ya?murdan kalan geriye, Ve bir a?k, senden s?z?len kalbime.. Bir ?i?ek, yeni a?an g?zelli?iyle, Bir yosun, ?ak?l ta?lar? aras?nda ?ylece, Bir ?ark?, a?lat?r tenha k??elerde, Ve bir g?ne?, s?ms?cak ?s?tan hayallerde.. Bir ???l?k, karanl?k d??lerden me?hule, Bir yalvar??, beyaz bulutlarla d?nden bug?ne, Bir karanl?k, korkutan ?ocuksu heyecan? ile, Ve bir g?n, senden bana kalan tek hediye... An?L
09-30-2006, Saat: 12:42 PM <
Yalnızca duvarlar duydu matemimi
ve yalnızca özledim seni... Kırık bir yürek koyum önüne yaralı bir heyecan ; sonra , tek tek yaktım ümitlerimi ve sonra sen geldin ...... ! Ölümün en soğuk gürültüsü Ürkek bir melodi gibi çınlar kulaklarım da saatlere kurşun sıksada yüreğim, yüreğim yaşamaların son basamağında... Haydi vur ! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Serserime (manyax bi ?iiir okuyun mutlaka) | in_love_girl | 20 | 1,020 |
04-14-2022, Saat: 09:05 PM Son Yorum: wildfang |
|
1 Gün Mutlaka...! | PaPaTYa_PReNSeS | 2 | 503 |
04-10-2022, Saat: 07:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
.......................tabut...................... .....(mutlaka Oku) | ciciKIS | 1 | 428 |
04-08-2022, Saat: 10:19 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir g?n mutlaka geleceksin | eRCi | 7 | 528 |
04-07-2022, Saat: 02:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
...bizimkisi serin bir a?k hikayesi...(yuhahaha)mutlaka okuyun :D:D | ciciKIS | 1 | 366 |
04-06-2022, Saat: 01:00 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi