[yt]http://www.youtube.com/watch?v=SAdGcvHHhuM[/yt]
Patron ft. Karaçalı - Gecede
|
Patron ft. Karaçalı
SöndürüLmüş YıLdızLar & ŞaŞaL Track: Gecede Patron Verse Işıklar söndü gözlerim son kez gördü kör baltayla yarılmış kalbim ikiye bölündü çöktüm kararsızım mantığım çok hayra asık suratlıyım çözdüm ayrı gayrıyız serabın kalktı ortadan yürüdüm silüetinden kalma şarab ve kusmuk doğum günüm kesede çok bu pamuk sevgim aldı oyuna sündürüp kesitğim pasta genzimdeki katrandan daha siyah seher ve saçlarım beyaza yakın olacak yaşgünüm bu bedbaht akıllara durgunluk değil kırmızıya çalan umut sükut insanı gülümsetmez hafız ben sayfaları yutmuş üstünden kaç zaman geçmiş kimler unutmuş kimler saygısız bu merhemle kimin yarası sarılmış ve soğumuş yok kuruya tutulmuş yaş yanarken ruhum asırlık yorgun kasıtlar mı tanrıdan siyah çelek sordum ben bu kış çocukca gülümşeyişimden mahrum gelgit aynı denizlerde sefa sürüp kum dolan vücuduma dur sıkıt tut bıraktığım anda boğul gözlerime değme artık yoruldum karanlığımdan çıkarmayın ben bu yaşta solgunum derdime panzehir yok panzehir zehirin takendisi kirlene duvak değil o yıldızlardan bitanesi Nakarat (Karaçalı) günü deşip ayı geçip beni sök götür kalbine as yuvarlanmış gözlerim git durma yok feri vahımı yaz ama ben bunu bendimi cismimi geceye yazdım ama vurma hadi ruhum bitik bitti karanlığa as KaraçaLı Verse Vardiyemdekileri noksan diyen ukala harbiyemde acılar fıkara mahsene koy hepsini soy karanlık naif teninden zahmet duymazki bi anlık gecir ruh ateş yerini tüm ışıklar sönse rapimin ışıksız aşkına tecne olsan keşke karanlığımda ara beni alıştır göz bebeklerini istenmediği yerde 50 yıldan fazla duran efsane peşinde değil hürriyeti sevdim ben ölüm yaşamın kaynağıdır dedin değil cehennemin esfelesafilinden çıkıp geldi şer zihin savunmasız fikretin gömülme töreni erken bu şer benim şerrim değil Nakarat (Karaçalı) günü deşip ayı geçip beni sök götür kalbine as yuvarlanmış gözlerim git durma yok feri vahımı yaz ama ben bunu bendimi cismimi geceye yazdım ama vurma hadi ruhum bitik bitti karanlığa as |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Rap turc: Mirza Patron Da Poet Saian | chuLsuzz péri! | 4 | 707 |
04-02-2008, Saat: 03:23 PM Son Yorum: play-54 |
|
Flex Patron (İşte Hız) | SECO_UA22 | 4 | 549 |
08-30-2007, Saat: 06:54 PM Son Yorum: SECO_UA22 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi