Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyidim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden. Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. ``Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. Çocukluğumun o güzel bahçesini.`` Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni... Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... O, YEDEK SEVGİLİ.......
yedek sevgili...
|
Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyidim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden. Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. ``Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. Çocukluğumun o güzel bahçesini.`` Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni... Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... O, YEDEK SEVGİLİ.......
05-16-2008, Saat: 10:26 PM <
ßi ara Aynı modeL Bana oLuy0du dd
cok iyi biLirim $mdi aynı $eyi Ben yapıy0rm Coqu ki$iye. içim Acıyo Ama anca öyle Deqer biLiy0 bazıLArı :tolga: Saol Asya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gece ve sevgili yalnızlığım... | €BeRimSin | 10 | 595 |
04-12-2022, Saat: 11:50 AM Son Yorum: wildfang |
|
HaYaliNİZDeKi AŞk SeVgİli İDeaLiNİz ? | experiance | 21 | 1,589 |
04-11-2022, Saat: 03:41 AM Son Yorum: wildfang |
|
G?c?m yok... Ey sevgili t?kendim art?k! ?ek ipimi ?leyim... | PaPaTYa_PReNSeS | 3 | 371 |
04-07-2022, Saat: 12:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bu SeNiN SoN Gidi?iN OLsuN SevGiLi | €BeRimSin | 3 | 532 |
04-04-2022, Saat: 12:29 AM Son Yorum: wildfang |
|
sevgili!! | PaPaTYa_PReNSeS | 4 | 338 |
04-03-2022, Saat: 04:54 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi