05-19-2008, Saat: 04:47 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
10,112
-
Konuları:
1,700
-
-
Rep Puanı:
aşk doktoruna ihtiyac vardı ya geldiğin için çok teşekkür ederiz ^^
05-21-2008, Saat: 08:48 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5
-
Konuları:
1
-
-
Rep Puanı:
ya sert dedn ya bnde yazm bari gerçi bi konu açmştm bn cvpda almıştm ama gene sendende duum bnm çıktıım çocuk vardıı bi kere idda içn bi kızla çıkmş 2 gün sürmüşş bn bunu öğrendmm buna kızdm bağırdmm ilşkimizi bitrme aşamasına kdr gelmiştm çnk.haklıdım bndn özür diledi bana bndn ayrılma ama başka ne ceza verirsen ver kabulüm dedi...bide çevremdekiler en yakn arkadaşm kankam bi şans ver dedii ısrar etti çocuks eviodr seni dedi bnde onu çok seviormm hmde ölümüne dnck şeklde bi şans vermeye karar vermiştm verdmm snce ii yapmışmıım yoksa hatamı yapmışmm...
''AYRICADA AŞK DEDİİN HİSSETTİN GERÇKTN AŞKSA GURURUNU BİLE DÜŞÜNMEZ İNSAN'' FİKRİNİİ BEKLİORM....
05-23-2008, Saat: 11:03 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5
-
Konuları:
1
-
-
Rep Puanı:
Kendini seve seve ezdirmişsin. O kankana da söyle senden uzak olsun, nasıl bir kankaymış o öyle ?
Şimdi seninle deneme yanılma yapalım. Sende birisi ile iddaya gir ve idda uğruna birisi ile çık ve arkadaşlarından birisi erkek arkadaşına bunu söylesin; bakalım sana neler diyor ve dediklerini yutabilecek misin ?
Aşkta gurur olmaz bu doğrudur ama şu da var aşkta ihanette yoktur kuzum...
Boynuz yemişsin resmen, senin yerinde olsam o boynuzu alırdım arkadaşa iade ederdim.
03-28-2009, Saat: 03:50 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
135
-
Konuları:
16
-
-
Rep Puanı:
hemen hemen 1 senedir onu sevıyordum ancak 17 eylül günü cıkmaya basladık ama uzun sürmedi 8 kasımda ayrıldık.. ve benım onu sevdıqmı herkes biliodu ama o benım sevgıme ınanmıoR herneyse guvendıqım bı arkadasımLa yakınlaştılar ben bunu öğrendıqım bunlar çıkamadan soğudular fln suan 6 ay oLdu kalbımden ona dair yine hiç birşey eksilmedi o kadar kötü günler geçti ki sadece içimde ki o acı. . . onu unutmak için ya da onu unuttuğumu ispatlamak için başkasıyla cıkıorum. . ama nabıcaqımı bilmiorum kafam acaip karışık. . . cok korkuyorum. . . ßana o kadar acı verdi ki onu unutamıorum bana değer vermedi ama ben ona bağlandım lütfen yardım. . .