Sadece Bir Rica:
|
06-12-2008, Saat: 08:53 PM <
Değişik bir şekilde yapılsın derim mesela o durmadan konuşan kızın resminin yerine başka bir resim koyulabilir.
her aylık host parası .. Ve Bık nevı forum paları karsılayacaksan.. bencede kaldırılsın.
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Değişik bir şekilde yapılsın derim mesela o durmadan konuşan kızın resminin yerine başka bir resim koyulabilir. Eğer duygusuz.com' a sponsor olurum dersen senin resmini de koyarım oraya EndLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her aylık host parası .. Ve Bık nevı forum paları karsılayacaksan.. bencede kaldırılsın. Duygusuz.com'u artık Hosting kaldırmıyor. Dedicated sunucumuz var. Aşağıdaki resim o konuşan kızdan gelen reklam geliri. Bu resimde duygusuz.com un aylık gideri. Tabi + KDV ekleniyor bu giderlere. Diyeceğim o ki bu forum sandığınız kadar kolay yayın yapmıyor. Bazı şeylere anlayış lütfen.
Üyeliği paralımı yapsak ne abi ayda 5 milyon felan ii gider ha
Paralı üyelik düşüncelerim var. Fakat şuandaki statü paralı olmayacak. Gold üyelik olacak. Gold üyelere forumda daha çok özellik eklenecek.
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üyeliği paralımı yapsak ne abi ayda 5 milyon felan ii gider ha Arkadasım emin ol paralı yapınca daha çok girmeyen olr ben bu siteye arkadasm üyesiz giris yaparak biseylere bakıordu ben üye oldm o hala üye deil (: insanlar üye olmaya üseniorken paralı ise sadece biraz hava olsun diye kayıtt olanlar olabilir.reklam konusu daha iyi bence. Leader Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Paralı üyelik düşüncelerim var. Fakat şuandaki statü paralı olmayacak. Gold üyelik olacak. Gold üyelere forumda daha çok özellik eklenecek. bu daha mantıklı ilk müşteri benim miley16:
06-13-2008, Saat: 02:34 PM <
Bedava iken üye olmak için üşenenler olduğu halde bilmiyorum yani paralı olursa kimse üye olmaz ama yinede yönetim bilir bir şey diyemem.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sadece Bir Öneri: | *Asİ-yÜrEk* | 10 | 1,410 |
08-30-2008, Saat: 03:54 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Kişisel Resimlerle İlgili Öneri Sadece | FİRARİST_vbulletin3_import9893 | 5 | 878 |
07-06-2008, Saat: 01:55 AM Son Yorum: Spetertoi |
|
Sadece Bir Soru | MasaL_perisi | 7 | 816 |
07-16-2007, Saat: 03:43 AM Son Yorum: Rüya Güzeli |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi