I punk style :D
|
06-24-2008, Saat: 12:24 PM <
ßu punk mu yni $mdi :S a.s.b. [[tm resmLerini ßi ßşLıkta toplassn dha qzel oLur ßnce ]]
Saçlar kirpi gibi kırılma ama pek hoş durmuo .. Allah sevdiklerine bağışlasın...
06-24-2008, Saat: 09:25 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßu punk mu yni $mdi :S a.s.b. [[tm resmLerini ßi ßşLıkta toplassn dha qzel oLur ßnce ]] iii WaLLA biri Başlığa TakaR Biri Niye Resimleri tektek koyduk diye der Bıktım bea.. Şur siteye döndüğüme pişman ettiniz yemin ederim . bari ModLArdan birine ÖzeL mesajLa söyleyin KişiseL ResimLerin Başına ŞöyLe bi ekleme yapsın ; Resim koymadan önce Lütfen Gelebilecek ahiret soruLarına Dikkat ediniz :mad: şimdi Çokta tın diyenler wardır. ..............Yorumsuzsunuz........ Ben saten resimleri sizi zorla girin diye koymadım... isterseniz bakın çıkın yorumlarınıza muhtaç değilim amaç birbirimizi tanımak. 1 değil 2 değil ben şikayet etmeniz için koymadım bunları saten . bi kere altan alınır 2 kere alınır bilemedin 3 kere alınır biri saten 1 kere yazınca ben okuyup özrümüde dile getirdim 2 3 kişi üst üste 1 kişi yazdığı halde aynı şeyi yazarmı yaa ayıp . noT: Ohh beee içimi boşalttım rahatladımmiley14: noT2: bu yazdıklarım alınan alınsın yanlış alınanlardan da Özür Dilerim...
06-24-2008, Saat: 09:29 PM <
HaLbuki aslında ben, sakin,esp yapmayı seven bi insanim beni bilen bilir.Artık o kadar biriktirdimki bu beni de aştı.saten yazdığım cvp tan da belli oluyodur.beni yanlış anlayanları bile düşünüp Özrümü gine dile getirdim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
·٠٠•●iLkem styLe·٠٠•● | bebiS | 38 | 2,316 |
12-08-2008, Saat: 03:08 AM Son Yorum: nesil! |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi