Sanadır Yar .............
Susun artık , yazmayın Allah aşkına , yazmayın aşk'ı , yazmayın sevgiyi . Birikdi birikdi birikdi yeter artık ......................
Yıllardır yaşanan , yaşanılması şart olan bir yürekde bir sevgi var kardeşim . Cenab-ı Hak bunu yüreğimize öyle bir işlemişki elden bişey gelmez . Her gönüle bir gönül yar eylemiş . Her yüreğe de bir yürek bağlamış'ki sorma gitsin . Düzeni misali bu böyle ve böyle olmasıda lazım . Oldu'da zaten .
Bu seslenişim , bu haykırışım , bu yalnızlığım ve bu çaresizliğim sanadır yar . Sen öyle bir sensinki , bunu sadece bir tek kişiye sorsunlar . Yani bana , yani senin bende yaşayan diğer yanına , canıma , canımın ta içine sorsunlar . Sen bensin yavv ......
Geceleri uyuyamıyorum artık , seni düşünmekden kendimi alamıyorum . İşime gücüme bakamıyorum . Aklımda sen , fikrimde sen , herşeyimde sen . Eeee Sanadır Yar sanadır . Herşeyim sanadır . Figanım , Feryadım , ahım ve cemalim sanadır .
Ama yoksun ... !!!
Söylesene ben ne yapabilirim , bir yol , bir yön göster bana . Ben ne yapabilirim . Yoksun , yoksun , yoksun , yoksun , yoksun ...............
Allah'dan tek bir isteğim var , Şu canımı alda kurtulayım , ben bu halimle yaşamak istemiyorum , zaten yaşayamıyorum . Ne olur Allhım al beni , alda kurtar beni . Ben onsuz , ben onun sevgisi olmadan yaşayamam . Bir başkasımı ? Asla ............
Bir sırrım vardı kendime
Bir feryadım , bir ahım
Sendin desem güzelim
Sendin içimdeki figanım
Bir feryadım , bir ahım
Sendin desem güzelim
Sendin içimdeki figanım
Sana alışmışdım , sana uymuşdum , seni sevmişdim hemde Allahına kadar . Yok olmanın , bu dünyadan göç etmenin zamanımıydı . Neden gittin ki ? Bari gidecekdin neden benle değilde tek başına gittin . Ahhh ahhh be güzelim , ahhh be ömrüm beni mahvettin . Evet sorma bana ağlıyorum şuan , hemde çoçuklar gibi ağlıyorum . Hakkımdır ağlarım , ağlayacağımda . Sensiz nefes alamıyorum , sensiz evimize gidemiyorum . Allah aşkına kafayı yemek üzereyim ses ver bana , ses ver ... Bir defa duysam o sesini , bir defa sana dokunabilsem ...................... Kendimi parçaladım neler vermezdimki bir defa yüzünü görmeye . O son görüşümü hatırlıyorum hep , Allahım bu ne böyle yaa , benimi buldu bu ... Kefenler içinde güzel yüzüne öldüm , bakamadım bakdım içim eridi , ben eridim . Ne oluyor yavv bu nasıl yaşamak ..... Ne yaptımda bunu hak ettim ...... Allahım al canımı , al canımı , al canımı .........
Neyleyim sensiz bu canı .......... Neyleyim ....................
Sevg ...
[ses]http://net3307.googlepages.com/MuratBaaran-SanadrYar.mp3[/ses]
Yazan : Firari Fırtına
21.07.2008
20:28