?ht?yaC?mmM VaR!
|
oyoyoyoyoyoyoyoyoyoy
aşkım benim... Seni seviyorum ve allahın izniyle bırakmıycam hiç sende bırakma beni. MAVİŞİM...
bu şiiri senle atıştıkdan sonra yazdım bu saabah dün bana kırıldın kızdın biliorum .. ama ben seni seviyorum seni çok seviyorumm... bunu unutma
w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyoyoyoyoyoyoyoyoyoy bende a?k?m allah'?n izniyle b?rakm?ycammm AM?N .... p?r!k!z! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ?iiri senle at??t?kdan sonra yazd?m bu saabah d?n bana k?r?ld?n k?zd?n biliorum .. ama ben seni seviyorum seni ?ok seviyorumm... bunu unutma biliyorum bitanem biliyorum... bende seni ?ok seviyorum hayat?m... olur b?yle ?eyler ben takm?om art?k sende takma kafana bunlar?... Bende seni ?zd?m k?rd?m istemeden. ?z?r dilerim... SEN? SEV?YORUM HER?EY?M...
ya var ya gözlerim dolu dolu okudum bu şiiri prenses kankam Allah sizi mutlu etsin ya Allah ım ya iyice duygusala bağladınız beni eline yüreğine sağlık sena güzel günler hep sizin olsun canlarım......
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ok g?zel ?ok .... bende t?kr ederim f?rt?na |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi