işte yine seninleyim GöNüLPıNaRıM
Yazmak sana yokluğunda bir an olsun avutmak kendimi,O güzel yüzünü belleğimde gezdirmek şu günlerde en büyük sığınağım...
sana sarılmalarımın sonrasında bedenimi hissetmiyorum.
Kendimle kalınca,
senin ruhumu aldığını anlıyorum sonra.Ruhum sende kalıyor GöNüL PıNaRıM ve ben yine yarımlaşıyorum.
Bu kısacık süre içerisinde sana bu denli alışmanın ve onun da ötesinde sana bu denli hasret kalmanın ucunda yine sen varsın diye sana koşuyorum.
Ellerimi kocaman açarak çığlık çığlığa koşuyorum sana...Ömrümün en güzel mevsimine koşuyorum.
Ama sen mevsimler gibi kısa ve geçici olma emi?
Sonsuzluk ol...
sana vardıkça tekrar başlayayım.
Tekrar tekrar koşayım....
Ucunda hep sen ol.senden güç alayım.
Kokunu çekeyim sineme senle dolayım.
Başkalaşıp sen olayım.
gözlerinde yitip gideyim GöNüLPıNaRıM
Türküler sevdamıza eşlik etsin.sevdayı kağıtlara dökmek bizim sevdamızda boy göstersin.bizim sevdamız
budaklansın
filiz versin..
Belki de destan olalım hep söylenelim..türküler yaksınlar şiirler yazsınlar aşkımıza...
Kıskansınlar bizi.
Bizim gibi olmak istesinler.her sevda bize benzesin..
her mevsim sevda koksun GöNüLPıNaRıM
Belki imkansız olanı başaralım.ruhlarımız kavuştuğunda bile Allah(cc)ıma biz yine bir olalım kopmayalım..
Sen dolan dolan bana gel,ben dolanıp dolanıp sana geleyim.
ne sen benden vazgeçe bil nede ben senden vazgeçebileyim...
Koca EgE bile hayran kalsın sevdamıza.
o bile görmemiştir böyle bir sevda..
O bile duymamıştır..
Yazmak sana yokluğunda bir an olsun avutmak kendimi,O güzel yüzünü belleğimde gezdirmek şu günlerde en büyük sığınağım...
sana sarılmalarımın sonrasında bedenimi hissetmiyorum.
Kendimle kalınca,
senin ruhumu aldığını anlıyorum sonra.Ruhum sende kalıyor GöNüL PıNaRıM ve ben yine yarımlaşıyorum.
Bu kısacık süre içerisinde sana bu denli alışmanın ve onun da ötesinde sana bu denli hasret kalmanın ucunda yine sen varsın diye sana koşuyorum.
Ellerimi kocaman açarak çığlık çığlığa koşuyorum sana...Ömrümün en güzel mevsimine koşuyorum.
Ama sen mevsimler gibi kısa ve geçici olma emi?
Sonsuzluk ol...
sana vardıkça tekrar başlayayım.
Tekrar tekrar koşayım....
Ucunda hep sen ol.senden güç alayım.
Kokunu çekeyim sineme senle dolayım.
Başkalaşıp sen olayım.
gözlerinde yitip gideyim GöNüLPıNaRıM
Türküler sevdamıza eşlik etsin.sevdayı kağıtlara dökmek bizim sevdamızda boy göstersin.bizim sevdamız
budaklansın
filiz versin..
Belki de destan olalım hep söylenelim..türküler yaksınlar şiirler yazsınlar aşkımıza...
Kıskansınlar bizi.
Bizim gibi olmak istesinler.her sevda bize benzesin..
her mevsim sevda koksun GöNüLPıNaRıM
Belki imkansız olanı başaralım.ruhlarımız kavuştuğunda bile Allah(cc)ıma biz yine bir olalım kopmayalım..
Sen dolan dolan bana gel,ben dolanıp dolanıp sana geleyim.
ne sen benden vazgeçe bil nede ben senden vazgeçebileyim...
Koca EgE bile hayran kalsın sevdamıza.
o bile görmemiştir böyle bir sevda..
O bile duymamıştır..