[FONT="]Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN !
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]Bir güzel söz istersin!! “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok..
kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiÄžiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı
[/FONT]
kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiÄžiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı
[/FONT]
[FONT="]senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM !
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]İnanıyorsan Savunduklarına, Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına, Tabureye Sen Vuracaksın!''
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn !
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL...
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]Şimdi daha iyi anlıyorum nefes değilmiş yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak...
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, azraili beklemezdim
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]DeÄžiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA [/FONT]
[/FONT]
[FONT="]Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞÃ¢r$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ !
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]aşk o kadar çok şey ifade eder ki bazen bir insanın hayatını bazende bir insanın hayatına girdiği andan itibarenki tüm zamanı
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]geri dönüp baktığında sadece güzel anılar geleceğinde de koskoca bir boşluk
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм…
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz...!!!!!
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]...GüZeL gÜLüşLeRiMi ÇaLdıLaR ANn££eee...
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıÄžıM BiR MaSaLdI.YiNe KeNdİmM DiNlEdİmM
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]dostum zaman silmiş benim gözümden akan yaşları,Vakitsiz düştüğüm o erken aşkları,Canım çekmiyor artık o eski suçları,Kara kışa direnen bahardan korkar mı?
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]senin hüznün benim mutluluğum olacaksa sözler basladıgımız yerde duracaksa.. kalp verdıklerının hesabını tutacaksa yok istemem sakın sevme beni...
[/FONT]
[/FONT]
:kucak:
[/FONT]