Bu tuvaLete qiRmek yüRek isteR..! :)
|
Allah ın daında her yer tuvalet zaten nie kassnki millet kendini.. xD
09-14-2008, Saat: 10:19 PM <
Yaa mubarek her yer tuvalet kaynıyor Ülkemizde milet boştan yere Allah'ın dağında ne yapsınki:kop::kop::kop::kop::kop:Teşekkürler çok güzeldi.
:yikildim::yikildim:
püff oraya o tuvaLeti koyma amaçLarı ne bide qide qide tam uca koymşLar iLLeth.! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah ın daında her yer tuvalet zaten nie kassnki millet kendini.. xD doqru senin için her yer tuvalet olabilir ama biz titiz insanLardan bahsediyoRuzzz :yikildim::yikildim: *Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaa mubarek her yer tuvalet kaynıyor Ülkemizde milet boştan yere Allah'ın dağında ne yapsınki:kop::kop::kop::kop::kop:Teşekkürler çok güzeldi.eee hüseyin boşuna temizLİk imandan qeLir dememişLeRR :yikildim::yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: demekki heRkesss heR buLduqu yeRe pisLemioo bu kadarrr temiz ve titiz insanLarda varmışş demekkk :yikildim:
09-14-2008, Saat: 10:52 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eee hüseyin boşuna temizLİk imandan qeLir dememişLeRR :yikildim::yikildim: Bak işte o kunuda haklısın temi<lik imandan gelir ammada temiz ve titiz insanlarda varmış amma dağda.:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bir Kadın Ne Ister ? | YasSmin | 6 | 1,002 |
06-07-2011, Saat: 05:53 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Tuvalete Kamera Konulursa olacağı Bu | MaSaL | 0 | 592 |
03-27-2010, Saat: 12:47 PM Son Yorum: MaSaL |
|
kim oturmak ister?:) | simla | 15 | 715 |
04-25-2008, Saat: 10:47 AM Son Yorum: Selin :) |