Derman Bey / Yalnızım Ölümlerde ...
Gecenin efkarı yine yüzüme yansımış , biçare görüntüm hiç hoş değil . Şöyle bir ayna denk gelse , sanırım bakmadan geçerim kendime , içimde bir fırtına ve yüzümde eskimiş yılların çizgileri . Bu kalem artık neyi yazar tartışılır .
İçimdeki bir başka ben olan Derman ı tanıtayım sizlere .
Sanırım adını arada bir duymuşsunuzdur ama nedir , necidir pek bilen yokdur . Zaten olamazda . Çünkü Dermanım sessiz bir ölüm eşiğinde hep bir gül'ün açmasını beklemekle hayatını sürdüren yalnızların yalnızı dır . O bu halinden memnun vede bazen mutludur . Belkide öyle görmek istediğimdendir . Ona bir türlü sormak nasip olmadı aslında .
Bu gece kalemimi ona veriyorum , bakalım bizlere ne yazıp ne çizecek bu başlık altında . Bende sizler gibi merak içerisindeyim ama okuyalım hele . Kalemiyle mutluluğun resminimi çizecek , ölümlerimi çizecek bakalım .
Buyurun Derman Bey ,
..........................
Teşekkürler Firari ,
Bir limanın gece sessizliğindeyim , yanaşan tek bir geminin olmadığı bambaşka bir liman . Ben bir beni bildim şu uzun ömür eşiğinde , birde onu düşünmekle geçen ömrümün her salizesi ve her anı'nı . Bir çok defa bir çok kişi kendi benliğinde olan yada yaşamak istediği hayelmen aşkını kağıtlara dökmüşdür . Kimileri yaşamış gibi yazmış , kimileri yaşamak istediklerini yazmış . Ben ise yaşadıklarımın aslını yazma tarafındayım .
Firari'nin gecelerinde yalnızlığımın en çekilmez anında bile ben , sevdiğimle olan yaşamımın ve onu beklemekle geçen günlerimin mutluluğunu ve yine onu özleyerek , ona kavuşacağım günü bekleyerek dim dik ayakda hazır kıta bekleyen bir yüreğim . Koca yürekli derlerdi eskilerden , gerçi pek kendimi benzetmezdim ama eyvallah der geçerdim bu söze . Eyy hayat diyorum , yüreğimin en asil olan sevgisinden bana bir haber yokmu ? Yada varda sen benle oyunmu oynuyorsun ?
Heyy gidi günlerimin gece zifirindeki zehir akıntıları .
Kendimle olan bir ben vardı sadece karşınızda , bana da gücünüz yetmedi ya , şimdide yalana başvurmanın benle oyun oynamanın sırasımıdır . Buyurun oynayalım .
Kendimle olan bir ben vardı sadece karşınızda , bana da gücünüz yetmedi ya , şimdide yalana başvurmanın benle oyun oynamanın sırasımıdır . Buyurun oynayalım .
Derdi derman hal iken bu vuslat , sana son sözümdür bu , akıllı ol eyy hayat . Beni bana kızdırma , sonucu ne olur bilirsin , Ki sen bunu öncedende tadanlardan birisin . Susmak yerine yazmayı seçtim gönlüme , Çizer isem derdi ahal alırsın bu yüreğe .
Bilki şunu !!!
Ben özlemlerimi yüreğime kazırım ,
Ben hasretimi içimde yaşarım ,
Ben sevigimi herşeyimle yaşarım ,
Ben gözyaşlarımı dışarıya değil içime akıtırım ,
Bir koz vermem şu hayata ,
Yalvarmam , yakarmam ,
Ondan birşeylerde dilemem ,
Karşıma çıkarsa da
Onu 1 saniye bile dinlemem ........
Ben hasretimi içimde yaşarım ,
Ben sevigimi herşeyimle yaşarım ,
Ben gözyaşlarımı dışarıya değil içime akıtırım ,
Bir koz vermem şu hayata ,
Yalvarmam , yakarmam ,
Ondan birşeylerde dilemem ,
Karşıma çıkarsa da
Onu 1 saniye bile dinlemem ........
Yaşıyorsam kendimleyim
Ölüyorsam yine benleyim
Yalnız isem dokunma bana
Ben
Yalnızım Ölümlerde .
Ölüyorsam yine benleyim
Yalnız isem dokunma bana
Ben
Yalnızım Ölümlerde .
[url=http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://img130.imageshack.us/img130/5861/eyeszoom8cl250zoom4cl25sa9.gif]
[linkx]Sitemizde mp3 paylaşımı yasaktır.[/linkx]