Ama Ben Çoook
Aşığım Sana
Ama Ben Çoook
Aşığım Sana
Ama Ben Çoook
Aşığım Sana
Ama Ben Çoook
Aşığım Sana
Ama Ben Çoook
Aşığım Sana
Ama Ben Çoook Aşığım Sana ..
|
Ama Ben Çoook Aşığım Sana Ama Ben Çoook Aşığım Sana Ama Ben Çoook Aşığım Sana Ama Ben Çoook Aşığım Sana Ama Ben Çoook Aşığım Sana Sana Sevgim Rize’ye Düşen Yağmur, Erciyes’e Yağan Kar Kadar Konya Ovası’na Ekilmiş Buğdaylar, Dünyadaki Gül Yüzlü, Ceylân Bakışlı Çocuklar Kadar Asya’dan Avrupa’ya Uzanmış Yurdumun Kutsal Topraklarını Adımlayan Ayaklar Kadar Sana Sevgim / Denizdeki Kum, Bir Mahkumun / Özgürlüğe Susamış Yüreğindeki Umutlar Kadar Ölçüsü Yok / Sana Olan Sevgimin Sana Sevgim, Yokluğunda Ağarttığım Saçımdaki Aklar Kadar Zorlanmadım Bugüne Kadar Hiçbir Şeyde, Seni Nasıl Sevdiğimi Anlatmakta Zorlandığım Kadar Kâmuran Esen [b]Göz gözü görmezken, Ben yürüyorum. İnsan israfı bu; Gözlerimin ardında, İkinci bir "ben" saklıyorum. Aşkla tutuşan kalpler arasında bekliyorum Bekliyorum da gel kurtar beni yoksunluğundan diye... Ellerimi tutup, tenimin altındaki "ben" e ulaş diye. Yüreğimi senin özleminle büyütüyorum. Sana uçuyorum her özlemimde Sana açıyorum vakitli vakitsiz... Kendimi sana sunuyor, Sana ölüyorum her özleyişimde. Sana yoruluyor bu ayaklar, Sanadır yorgunluğum, Sanadır tutsaklığım. Yandığım sen, Göçtüğüm sen, Beklediğim sen, Beslediğim sen. Seni Seviyorum... [/b] Yillar yili aradigim sen, Yillar yili bekledigim sen, Söyle bana hayalmisin gercek misin sen?, Benim icin gökten inmis bir meleksin sen, Cok sükür tanrima seni buldum ya, Cok sükür tanrima benim oldun ya, Sonunda gercege döndü bu ruya, Benim icin dünyalara degersin sen, Yasadigim tüm asklara bedelsin sen, Tutdurmus deli gönlüm, Ille de sen!Ille de sen! Anlatilmaz duygulardayim, Pembe pembe ruyalardayim, Bundan sonra sen neredeysen ben ordayim, Benim icin Gökten inmis bir meleksin sen,.. [SIZE=6]Tutdurmus deli gönlüm.. Ille de sen! Ille de sen!..[/SIZE]
09-28-2008, Saat: 10:36 PM <
Affedecek kadar sevdim yalan mı ?
El adamı delikanlı aşkın cezam mı
Ummadığım anda kop gel günahlarından Aşk laftan anlamaz ki dayan yüreğim dayan
Vaktim yok unutmaya asla vazgeçemem
Sevemedim ayrılığı seni sevdim gönülden
Azılı bela arzular arsız gece ay şahit
Çabuk olalım aşkım allan pullan sensiz olamam
Sana yok yok Aşkın içinde aşk var ayrılmayalım !
Yolumun içinde ben bir şarkıyım zaten aşıktım
Hiç kimse değilim ben de insanım
Bozuyorum yeminimi sen farklısın
Bir alo de emi çok zor tanıdım seni Aşkın bendende öte inşallah kural böyle Derdin ne kış güneşi gitme gel dayanamam
Sana değer seve seve su olsam sensiz akmam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sitem edemiyorum sana. | levell | 2 | 456 |
04-14-2022, Saat: 07:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
Binlerce (Seni Seviyorum) Borcum vardi sana | €BeRimSin | 8 | 525 |
04-13-2022, Saat: 02:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sana Sadece Sana... | eRCi | 5 | 376 |