Herşey Yarım . . .
|
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok güzel .. Sen daha güzelsin Nur'um . . .
10-01-2008, Saat: 09:50 PM <
yüregine saglık arkadaşım süperdi...!
Bugüne kadar söyLenmeyip içimde sakLanmış olan Bütün güzel sözler şimdi sana söyLeniyor ..
Beynimle kalbim arasında yaşadığım bütün savaşlar sona erdi..Çünkü mantığım da duyguLarım da doğru kişiyi sevdiğimi söyLüyor...
Bugüne kadar benim mutLu olmam için dua eden herkes,sustu..
Şimdi bütün gözLer mutluluğumu(zu) izLiyor .. Bugüne kadar sevdiğine kavuşamayanların döktüğü tüm gözyaşları kurudu ,
Artık herkes yaLnızca mutluluktan ağlıyor ... Bugün hergünden farkLı bir gün . . .
Bugün ,şimdiye kadar yaşanmış tüm güzel günlerden daha çok anLam taşıyor... Adıma Yakışır bir Sevinç Yaşıyorum,
Sevgimi TaşıyanLa . . . Adını dilimden düşürmeye göreyim
Düşüyorum, Giderken adımlarının açtığı boşluğa... Sonra şiir oluyorsun birdenbire Ve ne yazık ki gamzelerin değil Sensizlik ilişiyor kalemime... Özlüyorum.. Kadehimde sitem var biraz da İçtikçe içleniyorum Ve diyorum ki; Zaman! diz çök artık bu vuslata... Ama gel gör Bütün takvimler başına buyruk Her yaprağı ömrüme zehir... Gittiğin günden beri söylüyorum Yüzüme gülüşün değmeli! Yokluğun bana göre değil... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sens?zL?k Ve Yarim KaLan A?k | €BeRimSin | 3 | 551 |
04-04-2022, Saat: 11:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
¤ۣۜ..¤ Bana heRşey (SENİ) hatırLatıy0r ¤ۣۜ..¤ | MeLeksi | 1 | 586 |
02-20-2011, Saat: 10:54 PM Son Yorum: history |
|
Biterken Herşey | Böcük | 4 | 546 |
09-29-2009, Saat: 11:14 AM Son Yorum: Qetesh |