***Ben Sensizken***
|
/..Ben sensizken../ Üşüdüğümde ısınmak için gidişinde.., Gözlerinden çaldığım ateşi.., Gecelerin ayazına yaktım.. /..Ben sensizken../ Uykularımı bir dilenciye verdim.., sadaka diye.. Ve gelen her geceye günaydın dedim.. /..Ben sensizken../ Düşler kurdum ustura yüzü yalnızlıklarımla.. Ve seni kesmesinler diye.., Beynimden yaraladım kendimi.., kalbim yerine.. /..Ben sensizken../ Elimde kalan sensizlik silahının namlusuna.., Dokuz milimetre ayrılıklar sürdüm.. Ardı ardına kendime sıktım.. /..Ben sensizken../ Doğmamış yarınlarımıza ağıtlar yaktım.. Gölgelerin aydınlığından sızan loşlukta.. /..Ben sensizken../ Senin geçtiğin yerlere basmadım.. Bıraktığın izlere basıp.., seni acıtmamak için.. /..Ben sensizken../ Maviler biriktirdim gözyaşlarımdan.. Senli günlere dair.. /..Ben sensizken../ Kırılgan hayallerimi cam pamuklarına sardım.. Üşümesinler diye.. Kül artığı ellerimle.. /..Ben sensizken../ Kendimleydim.. Ben.., Seni sevdim.. Galip Sinecikli
10-08-2008, Saat: 04:37 AM <
aşkı bitirmek için gidenler...
gittiği için aşkı bitirenler... unutulmamalı ki... yalnız kalkıp giden değil.. bazen kalan da terkedendir... tıpkı ölenin suçlu olup öldürenin cezalandırıldığı gibi... geçekten çok güzeldi hüzünçiçeği.... mutlulukların daim olsun.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ben sensizken.. CarameLL | ¤ ćaÑaмєLL ¤ | 14 | 1,403 |
01-24-2009, Saat: 12:34 AM Son Yorum: ¤ ćaÑaмєLL ¤ |
|
'Ben Sensizken . | N&#511; &#358;&#926;&#1044;&#1071; | 0 | 367 |
10-17-2007, Saat: 04:18 PM Son Yorum: Nǿ ŦΞДЯ |
|
'Ben Sensizken .. | ÐŽeşaren | 7 | 442 |
10-11-2007, Saat: 09:59 AM Son Yorum: ÐŽeşaren |