Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk Telekoma Uyuz Olmaya Başladım
Şu son 5-6 gündür bağlantının dakika başı kopmasına uyuz oluyorum aslında bağlantı değil Türk Telekoma uyuz oldum Türk Telekom Çalışmıyorsa ADSL ne yapsın.icon10.gif
Ara
Adı üstünde Türk.. Big Grin
Ara
artık o da TürkLükten çıktı merak etme (:
Ara
Big Grin ..............................
Ara
orda benim babam müdr yardımcısı bi kere hıh
Ara
snn baban yardımcısıysa babana laf eden mi var Big Grin alla alla
Ara
benımde babam orda teknısyenSmile ben bu duruma acıklık getireyim o zaman bağlantıların kesilmesi alıcılardan kaynaklı bır durum bızım evdede zaman zaman gidiyor ve gelmek bilmiyor düşünün bide biz personel cocuğuyuzSmile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ara
Bizdede gidiyo vallaBig Grin
Ara
Smile evet bazen sinir oluyo insan ...
Ara
Aynen yaaa hele bu sıralar çok siinr olmaya başladım bi kampanya yaptılar şimdi fazla fazla çıkartıyolar acısını ...
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) €stapitipiti 11 2,102 04-13-2022, Saat: 05:18 AM
Son Yorum: wildfang
  Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum PaPaTYa_PReNSeS 6 1,404 04-12-2022, Saat: 12:08 AM
  Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum senem albayrak 9 1,713 04-08-2022, Saat: 02:48 PM
  hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... gaye sultan 5 1,656 04-07-2022, Saat: 01:03 AM
  ya bak giderayak uyuz oldum bilgeis 4 1,361 04-06-2022, Saat: 09:54 AM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi