Düşüyorum gecenin ayazında karanlıklardan, vurgun yemiş hayallerimin esiri olmuşum.Bende hal kalmadı sevgili bu aşkı anlatmaya.Artık yazmıyorum sana. Bundan sonra beni anladığın kadarsın benim için.Ben her gece böyle ölüyorum işte.Ya gel benimle öl yada gel artık yanıma sana hasret bırakma uzaklarda.
Ben senin sevginden vazgeçmedim geçmem de bunu unutma geeeeellllll…. Ben ve hayallerimiz seni bekliyoruz.Beni bıraktığın aynı yerde..Bir elimde sana ait kalbim diğerinde umutlarım var ve biliyormusun hala kaybetmediğim….
Adını bir avuç umut koydum yüreğimde..Geleceksin diye hep sakladım..Uzat ellerini sana ne kadar yakın olduğumu göreceksin.Bak gece gökyüzüne pencerenden sana parlayan yıldız benim adım sen hep bende öyle yaşıyorsun..
Beni benden alıp gidene sana sadece sana bu yazım.
Bir avuç umudum yaşamaya sebebimsin (:
Hüzünçiçeği
Ben senin sevginden vazgeçmedim geçmem de bunu unutma geeeeellllll…. Ben ve hayallerimiz seni bekliyoruz.Beni bıraktığın aynı yerde..Bir elimde sana ait kalbim diğerinde umutlarım var ve biliyormusun hala kaybetmediğim….
Adını bir avuç umut koydum yüreğimde..Geleceksin diye hep sakladım..Uzat ellerini sana ne kadar yakın olduğumu göreceksin.Bak gece gökyüzüne pencerenden sana parlayan yıldız benim adım sen hep bende öyle yaşıyorsun..
Beni benden alıp gidene sana sadece sana bu yazım.
Bir avuç umudum yaşamaya sebebimsin (:
Hüzünçiçeği