İstanbullu güzel kardeşim benim İstanbul'un en güzeli kardeşim kimden bahsettiğimi anlayanınız vardır tabiiki [SIZE=7]duyqushh kardeşimden ben kendisini gördüm güzel bile az gelir kardeşime dünya güzeli desem yeridir yani dünya güzeli kardeşim benim İstanbullu dünya güzeli ismini taktım kendisine umarım kızmaz o benim kardeşim en çok sevdiğim kardeşim böyle güzel bir kardeşliği benimle paylaştığı için İstanbullu güzel kardeşime hepinizin önünde teşekkür ediyorum.[/SIZE]
İstanbullu Dünya Güzeli.
|
*Asİ-yÜrEk* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstanbullu güzel kardeşim benim İstanbul'un en güzeli kardeşim kimden bahsettiğimi anlayanınız vardır tabiiki [SIZE=7]duyqushh kardeşimden ben kendisini gördüm güzel bile az gelir kardeşime dünya güzeli desem yeridir yani dünya güzeli kardeşim benim İstanbullu dünya güzeli ismini taktım kendisine umarım kızmaz o benim kardeşim en çok sevdiğim kardeşim böyle güzel bir kardeşliği benimle paylaştığı için İstanbullu güzel kardeşime hepinizin önünde teşekkür ediyorum.[/SIZE] hüseyinm bnmm çok saoL yha qüselll fiLan diosun utanıom yha iyiki varsın janım benimmm :kucak::kucak::kucak: Çokk tşk ediyorummmm........
10-29-2008, Saat: 06:35 AM <
kardeş lafı bi paragrafta anca bu kadar çok kullanılırdı
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeş lafı bi paragrafta anca bu kadar çok kullanılırdı oLabiLiR NoLmuşşş :S:S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi