Evet ESRA arkadaşım aramıza tekrar hoşgeldin seni tekrar aramızda görmek çok güzel inan en çok sevinen ben oldum bir daha hiç gitme lütfen tekrar hoşgeldin der saygılar sunarım İnşAllah bir daha hiç gitmezsin.
Tekrar Hoşgeldin.
|
onun kapatmasına gerek yok
neyse biz yinede konunun hakkını vereLim hoşqeLdin esra _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onun kapatmasına gerek yok allahım yhaa şu kızada h.q dionuz yha bişe demiorumm buranın düzenini bozmaktan başka bi işe yaramıooo
Arkadaşlar, sevmediğiniz insanlar olabilir ama inanın davranış şekliniz hiç iyi değil. Forumun düzenini bozan varsa bırakın biz halledelim. Bu şekilde forumu korumuş olmuyorsunuz, aksine bizi kırıyorsunuz ve bu forumda kötü bir izlenim bırakıyorsunuz. Gerçekten güzel insanlarsınız, dikkat etmeniz gereken tek şey burda herkes eşit sizi kişiye hakaretten banlamak istemem.
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşlar, sevmediğiniz insanlar olabilir ama inanın davranış şekliniz hiç iyi değil. Forumun düzenini bozan varsa bırakın biz halledelim. Bu şekilde forumu korumuş olmuyorsunuz, aksine bizi kırıyorsunuz ve bu forumda kötü bir izlenim bırakıyorsunuz. Gerçekten güzel insanlarsınız, dikkat etmeniz gereken tek şey burda herkes eşit sizi kişiye hakaretten banlamak istemem. hakLısın ama insan sinirlenince elinde olan bişe değil buu anlıormusunuzz..!!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
şşşşşşşşşşş :) tekrar ben... | €stapitipiti | 39 | 1,473 |
04-12-2022, Saat: 08:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
ben geldiii!!hosgeldin yuk mu? | blue | 36 | 1,713 |
04-01-2022, Saat: 08:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bana hosgeldin diyecek var mı ? :) | anarshe | 11 | 1,498 |
02-17-2012, Saat: 06:01 PM Son Yorum: history |