Hiçbir Sévap mutLu étmédi ki Béni, SéninLé işLédiğimiz GünahLar kadar
Koyamadım hayatımı biçime..Koyarım böle hayatın içine.....
Delikanlı Pokemon Toptan çıkmaz
Dünya durmuş biz dönüyoruz...
severse mutlu et ,sevmezse sktr et be karrdeşim
Seni SewmeK İßaDeTim Ama Bu AraLar CeNaBeTim
Kendimi Kapattıım bir odaya, bitti aksiyonLarım sen yokken yanımda Durur hayata Dair fonksiyonlarım..!
(-̮̮̃-̃ Sen Git Milyonlarca Sperm Arasinda 1'nci oL GeL Şu YaşadıÄžın HaYaTa Baq
kalmasa keşke gülümsemeler mecburiyetlerde.. varsın olsun tebessüm olsun, yerınde ağır olsun, otursun yüreğe
^^^ > - ' >>>aLwaγS ćσσL... ___/: ;( ½..
Ben Hep sağ tarafıma dönük yatarım kalbimdeki >sen< ezilme diye
•# ' - ۰۪۪۫۫●۪۫۰ qözüη aLıσяSa вєηγ hadγ кєηdiηi Sєωdiя... aLмıσяSa hadγ *γaSaк кєLiмє ! qiт кєηdiηi qєzdiя
SuLтaη 0Lмuşh кahp*Léя.. dєLiкaηLı 0Lмuşh erkekLéя..haηıм єFєηdi 0Lмuşh Süятü*Lєя.. мuмLa aяaηıя 0Lмuşh ßéηiм qiвiLєя!!
[SIZE=3]ßén Kücükkén Dé ßöLé Yaparmı$ım... Hérkésé Küsüp Küsüp Kéndi ELimi Kéndim TudaRmıŞım . . . x)
dipteyım, sondayım, depresyondayım
[/SIZE]
Koyamadım hayatımı biçime..Koyarım böle hayatın içine.....
Delikanlı Pokemon Toptan çıkmaz
Dünya durmuş biz dönüyoruz...
severse mutlu et ,sevmezse sktr et be karrdeşim
Seni SewmeK İßaDeTim Ama Bu AraLar CeNaBeTim
Kendimi Kapattıım bir odaya, bitti aksiyonLarım sen yokken yanımda Durur hayata Dair fonksiyonlarım..!
(-̮̮̃-̃ Sen Git Milyonlarca Sperm Arasinda 1'nci oL GeL Şu YaşadıÄžın HaYaTa Baq
kalmasa keşke gülümsemeler mecburiyetlerde.. varsın olsun tebessüm olsun, yerınde ağır olsun, otursun yüreğe
^^^ > - ' >>>aLwaγS ćσσL... ___/: ;( ½..
Ben Hep sağ tarafıma dönük yatarım kalbimdeki >sen< ezilme diye
•# ' - ۰۪۪۫۫●۪۫۰ qözüη aLıσяSa вєηγ hadγ кєηdiηi Sєωdiя... aLмıσяSa hadγ *γaSaк кєLiмє ! qiт кєηdiηi qєzdiя
SuLтaη 0Lмuşh кahp*Léя.. dєLiкaηLı 0Lмuşh erkekLéя..haηıм єFєηdi 0Lмuşh Süятü*Lєя.. мuмLa aяaηıя 0Lмuşh ßéηiм qiвiLєя!!
[SIZE=3]ßén Kücükkén Dé ßöLé Yaparmı$ım... Hérkésé Küsüp Küsüp Kéndi ELimi Kéndim TudaRmıŞım . . . x)
dipteyım, sondayım, depresyondayım
[/SIZE]