Gülüşün için ...
|
Gülüşün;
Cennetten bir ezgi, Dua eden küçük çocuğun avuçlarının içi kadar temiz Beyaz çiçeğin üzerindeki çiğ tanesi Ve... Belkide geride bıraktığımız tüm anıların dirilişi Dirilişi yorgun bedenlerimizin Su gibi.. Umut gibi... Esat Geyvelioğlu Sevdiğim gülüşün bir ömre bedel Seni sevmek bilsen ne kadar güzel Dünya çekilmez olur sen yoksan eğer Bir kez SEVİYORUM de; bana bir ömür yeter Sevmek bu olsa gerek öğrendim yeni Ben seni çok sevdim oldum sayende deli Sensiz yaşayamam gördüğüm günden beri Bir kez SEVİYORUM de; bana bir ömür yeter Gülümsedim seninle ağlamam durdu Kalbim seninle doldu seninle varoldu Senden önce hatırlamam ne oldu Bir kez SEVİYORUM de; bana bir ömür yeter Sevgin kalbimden taştı sınır tanımaz Senden sonra beni birşey bağlamaz Bu kalp sensiz bir saniye yaşamaz Bir kez SEVİYORUM de; bana bir ömür yeter Dert oldu yokluğun bana; ilacım sende Gelde geleyim seninle ben cehenneme Sen olmazsan ne işim var benim cennette Bir kez SEVİYORUM de; bana bir ömür yeter Adın dilimde şarkı soyadın bana emanet Elbet kavuşacağız aşkım birazcık sabret Bil ki aşkım; kalbim asla etmez sana ihanet Bir kez SEVİYORUM de; bana bir ömür yeter
11-12-2008, Saat: 05:53 AM <
ay ya ilk resimdeki bebeiş ne tatlı öyle (:
yüreğine sağlık tatlım
bugun ağLamayı düşünüyorsan sakın yapma çünkü biryerLerde senin bir güLüşün için yaşayan biri var
süper ya saoL abim yüreğine sağLık
11-13-2008, Saat: 03:08 PM <
çok güzeldi hasan...
çok hoş paylaşımlar yüreğine sağlık...
11-18-2008, Saat: 11:24 AM <
O GÖZLERIN VARYA O GÖZLERIN YÜREGIMDEKI KAPATILMAZ YARALARI KAPATTI O GÜLÜSÜN VARYA O GÜLÜSÜN BENI HAYATA GERI DÖNDÜRDÜ.. O SÖZLERIN VARYA O SÖZLERIN SEVGIYI YENIDEN ÖGRETTI.. SEN VARYA SEN BENIM HAYATIMA GIREN EN GÜZEL VAZGECILMEYEN TEK SEVDAMSIN ILK VE SON ASKIM .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
GeL Dermisin bana (SeNiN İçİn) | eRCi | 9 | 926 |
04-14-2022, Saat: 06:58 PM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Için.................. | CeYDa HaNDe KeSiM | 9 | 488 |
04-14-2022, Saat: 04:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
KIYAMA KALK EYY AŞK-I SÜCUD! bir N€f€s Lazım Şimdi bana..ÖLm€k İçin............ | €BeRimSin | 4 | 454 |
04-13-2022, Saat: 03:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Masal_perisi Senin Için Sadece Bu.. | ROSE | 42 | 1,812 |
04-13-2022, Saat: 02:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
Ayrılığı Yaşamış Olan Herkes İçin.. AyrıLıÄžın Acısını AtamayanLaR İçin.. | €BeRimSin | 1 | 287 |
04-12-2022, Saat: 08:12 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi