en coq neden aqLarsınız....???
Anket Başlığı: en coq neden aqlarsın |
|||
haketmediim bisey yasıyınca.. | 6 | 37.50% | |
herseye aqLıom yhaa coq suLu qözüm ben..xP | 3 | 18.75% | |
kendimi yanLız hıssedince...:{ | 1 | 6.25% | |
hayat anLamsız qeLince.. | 4 | 25.00% | |
dier | 2 | 12.50% | |
Katılımcı sayısı: | 16 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
en coq neden aqLarsınn
|
angel_from_hell
11-15-2008, Saat: 12:26 AM <
hakk etmediğim bir şey yaşayınca ve sinirlenince...ama bazen ağlıyorum,çünki ağlamayi sevmiyorum
Üzüntüde, Sevinçte, Hasrette, Askta, Sevgide en masum hissim ağlamalarımdır. Hani erkekler ağlamaz derler ya ağlamayan erkeklerde kalp krizi geçirme olasılığı daha bir fazlaymış. O halde ağlayalım (:
Bırak hüzün olmasında sevinç çığlığı atarken dahi ben bazen ağlıyorum. Önceden çok utanırdım, vay biri felan görücek rezil olacağım diye varsın olsun yahu banane .. (: Açın duygularınızı ağlamak her zaman güzeldir. İnsanın bir nebze rahatlatıyor. Güneşin sıcaklığı, dünya bulutlarının ağlayışı, dünyanın ağzını tatlılaştırıyor, dünyayı güldürüyorsa. Öyle ise, sen de akıl güneşini yak, parlat; gözlerinden bulut gibi yaşlar saç.
11-26-2008, Saat: 03:46 PM <
haketmediklerimle karşılaşınca çok sinirlenir ve sinirimden ağlarım
11-26-2008, Saat: 03:52 PM <
Belli olmuyor ki nezaman neye agladigim .. ama agladigim anlar rahatladigim dakikalardir .. Bazen Aglamam saatler sürer gözler siser ama pisman degilim.. ne guzelki içimdeki duygularimi kaybetmedim ve aglayabiliyorum ..
En çokta haketmedigim bisey sonucu hüsrana ugramak yakar canimi .. bide Canimin yarisinin artik olmadigini dusununce aglarim .. Yarim yasiyorum artik bazi organlarim yok yari yariya bölünmüs gibi .. Kalan parcalarimi arayipta bulamadigim ve onlari hakikaten kaybettigimi dusundugumde aglarim ..Bu aralar bir baska esiyor rüzgarlar gözyaslarim içimde kuruyor .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bayanlar Neden Dekolte Giyer..? | lover | 6 | 533 |
04-10-2022, Saat: 05:50 PM Son Yorum: wildfang |
|
Kızlar Neden Aşık Oldukları Halde İlk Adımı Atamazlar...? | CaNaT | 59 | 2,746 |
09-10-2009, Saat: 07:14 AM Son Yorum: Soupisgoodfood |
|
neden gülüyorsunuz | sunurk | 10 | 842 |
08-28-2009, Saat: 02:27 AM Son Yorum: Seyduna |
|
neden yaşıyoruz | sunurk | 1 | 443 |
02-22-2009, Saat: 04:51 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
Sizce, kişilerin depresyona iten en büyük neden nedir ? | chuLsuzz péri! | 18 | 1,141 |
02-18-2009, Saat: 07:46 PM Son Yorum: deli-kı@z |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi