giDebiLiRSin...
|
Sana uzaktan bakıyorum... Sanki yakınımdasın bir sözün kadar ya da yüreğinin sıcaklığını hissedecek kadar... Sen gidince aklım da senin peşinden sürüklenip gidiyor yüreğim de... Seninle yaşamaya başlıyorumonca kalabalığın içinde Karmaşık yaşamın ortasında eğer sen varsan daha seni görmeden bir kuş gibi çırpınmaya başlıyor yüreğim. Bir ışık çarpıyor yüzüme bir sıcaklık yürüyor göğsümdeanlıyorum ki sen varsınsen ordasınsen gelmişsin... Ben sende duruşunu uyumanı gülmeni kızmanı şaşkınlığını saflığını kurnazlığını çocukluğunu olgunluğunu sevdim... Sesini de sevdim suskunluğunu da.Kaprislerini sitemlerini korkularını sevdim... Ama yine de sığmadın cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadıolamazdı da... Seni severken yorulmadım Her gün yenilendimseninle çoğaldım büyüdüm Eksik kalan neyim varsa tamamladım yine seninle Ve seninle bir şeyi daha öğrendim: Bedeli ödenmeden hiç birşeyin kıymetini bilinmiyormuş Bedel öderkende ölemezdimölmeyecektim çünkü sen ölümsüzlüğün ta kendisiydin... Yüreğine sağlık.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şimdi Gidebilirsin...Bir Cümlelik... | MaSaL | 2 | 477 |
04-21-2011, Saat: 09:07 AM Son Yorum: YasSmin |
|
Şimdilik gidebilirsin, bir cümlelik yanımdaydın zaten... | ROSE | 17 | 705 |
10-02-2007, Saat: 10:33 PM Son Yorum: ROSE |
|
$imdi gidebiLirsin bir cümLeLik yanımdaydın zaTen .. | :: CiMCiMe :: | 1 | 387 |
09-27-2007, Saat: 03:20 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi