bazen cümleler eksik kalır
kelimeler yetmez hislerimizi anlatmaya
şu an belki de öyle bir haldeyim...
sen şimdi gidiyorsun ya
yüzünü döken yalnızca ben değil
ben seni andıkça tüm şehir ağlayacak
arkandan kafamı çeviremiyor
göz ucuyla dahi bakamıyorum bu anlamsız gidişine
seni durdurmaya kimin gücü yeterdi
ya da hangi sözcük aklını çelerdi bilmiyorum
peki ya ben sensiz ne yaparım bu şehirde
nasıl alışırım bu gidişine
hadi alıştım diyelim
sensiz yaşlanmak sözü çok ağrıma gidiyor
hadi şimdi kırma beni
aç o öpülesi gözlerini
bağır çağır istersen küfret
ama ne olursun
nefes al
nefes al da istanbul ağlamasın...
............................................................................
Madem ki yüreğinin sesini dinleyip gittino zaman özgürsün sevgilim. .söz! zerre kadar kızmam sana..kaderimden arta kalan yarım yürekle ağlarım sana...is yanlarımı şehrine gönderirim seninde içini yaksın diye..son ra bir kartposta l olurum belirsiz adresindearada bir uğrarım sana..pos tacı da yanlış adrese göndericek değil ya..
mademki yüreğinin sesini dinleyip terk ettin beni..o zaman git kal olduğun yerde..şişelerce dolusu sevgi şiirleri yollarım bende sana..yen i sevgilin bir korsan olucak değil yatoplayamaz ya denizdeki şiirleri..o yüzden şiirin her mısrasına canımdan bir parça gönderiyorum.yüztane şişe içinde herşeyimi koyuyorum ..malum yüzde yüz seninim ben...
mademki yüreğinin sesini dinledino zaman birazda beni dinle..se n istesendeistemesende ben o yürekte ebedi misafirim ..ölüceğin güne kadar ben hep orda olacağım..b elki diken olup acıtacağım seniyada bir şarkı dinlediğinde göz yaşınama ne olursa olsun bir ben olucağım yüreğinde silip atamadığın..yıllar geçicek sen yüreğinden gelen sesi merak ediceksin ..evlenic eksin çocuğun olacak ama o ses kim olduğunu hep merak ediceksin ..sorguluyacaksın kendini.. ve ses hep senin içinde bir çığlık olacaktaki bir ölüm geliptebir can alana kadar...
sen yaşadıkçabende ayakta durdukça ben senin içindeki ses olacağım...çünki ben senin sessiz çığlığınumutsuz bir şehrin kız kuleside bekleyen aşığıyım..
hadi şimdi duy benigel banaben senden gitmeden önce....