BİR İKİ GÜN ÖNCE SÖZLENECEKLER DIYE DUYDUGUM ESKI DOSTUM ILE ESKI SEVGILIM AYRILMIŞLAR ARKADAŞLAR.......ÇÜNKÜ O AŞAGILIK BANA YAPTIGINI ONADA YAPMIŞ KIZI ALDATMIŞ....ODA ONU TERK ETMIŞ......KARŞIMA ÇIKMAYA YÜZÜ YOKMUŞ..VE BENI "ARAYIP" ÖZÜR DILEYECEKMIŞ ESKI DOSTUM ...BIR ORTAK ARKADAŞIMIZ ÖYLE DEDI ...HİÇ GÖZÜME GÖZUKMESINDE ARAMASINDA DEDIM........HAK YERINI BULDUGU İÇİN ÇOK RAHATLADIM ARKADAŞLAR..SİZLERDENDE PAYLAŞMAK ISTEDIM BUNU
Benden Bir Haber Daha!!!
|
SAGOLUN ARKADAŞLAR SIZLEREDE COK TŞK EDERIM.......İYİKİ VARSIN..........
05-03-2009, Saat: 01:44 PM <
Aslında bir bakıma sevindim ama sana yaptıklarından sonra özür dilese ne olur dilemese ne olur kusura bakma seni kırmak istemem ama dostun değilmiş yinede sen bilirsin ama özrünü kabul etsen bile eskisi gibi olamayacağını tahmin ediyorum.
Canım benım gercekten cok sevındım
Hersey gönlünce olsun bitanem
05-03-2009, Saat: 02:19 PM <
Hersey gönlünce olsun dilerim
Eski dost .. Dost demekde yakisik almaz öLe dost düsmanim basina [bile vermesin Rabbim] Ariycakmis fln yerinde olsam tlfonunu bile açip özürünü duymam öLe yapan iLLa birgün yine yapar bu yüzden degmez .. Allah'im bi bakmissin daha güzel seyleri yasatmis sana ki bunu hak edersin. PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aman sallaZATEN SALLIYOM ARTIK EVET DOSTUM DEGILMİŞ deli yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslında bir bakıma sevindim ama sana yaptıklarından sonra özür dilese ne olur dilemese ne olur kusura bakma seni kırmak istemem ama dostun değilmiş yinede sen bilirsin ama özrünü kabul etsen bile eskisi gibi olamayacağını tahmin ediyorum.VALLAHI CANIM BENDE SEVINDIM HAK ETTI O ONU...ÖZÜR DİLEMEYI BIRAK AYAKLARIMA KAPANSA AFFETMEM ALLAHINDAN BULSUN KI BULDUDA...TŞKLER YORUMUN VE YARDIMIN İÇİN ARKADAŞIM... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
çözen dilesin benden ne dilerse | theropoda | 7 | 756 |
03-27-2009, Saat: 09:08 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
varm? benden daa dertl?s? yahu | blowoff1 | 38 | 2,845 |
08-14-2008, Saat: 07:11 AM Son Yorum: AyyüzLüm |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi