Kızla, Erkekten Kanka olur mu ?
Olursa neden?
Olmazsa neden?
Açıklama istiyorum efendim
Olursa neden?
Olmazsa neden?
Açıklama istiyorum efendim
Anket Başlığı: Kızla, Erkekten Kanka olur mu ? |
|||
Olur | 20 | 58.82% | |
Olmaz | 10 | 29.41% | |
Kararsız | 4 | 11.76% | |
Katılımcı sayısı: | 34 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
|
Olursa neden? Olmazsa neden? Açıklama istiyorum efendim
İlk cevap benden olcak tabi konuyu açan ben olduğum için
Bence olmaz Nedeni ise; Erkekle kız çok ayrı bir varlıktır. İlk başta kankayla başlar sonra duygular kabarır sonra finiş Şöyle bir terimlersek -Naber kankaa kız ??? -İyiyimm oyh .. -Kankaamm beniimmm. Gel bi öpüm seni -Muck muckkkk.. Hırr Noluyo nann orda Nasıl öpüş öyle! Kanka öyle mi öpülür Karşı cinsten kanka olmaz diye düşünüyorum ben. Hiçte sıcak bakmıyorum. Çok gördüm çünkü, kankayla başlayıp duygularına yenilenler bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok haklısın Hasan soyledıklerıne harfıyen katılıyorum Baksen, Allah Allah €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Baksen, Allah Allah Neye bakcam bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neye bakcam Kem küm, Bilmem artık. Kankası olanlara duyurulur €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kem küm, Bilmem artık. Kankası olanlara duyurulur Ha iyi duysunlar o zaman bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ha iyi duysunlar o zaman Tabi canım Duycaklar, Duycakkkkkkkkkklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aynen katiliyorum bencede olmaz Hasan cok güzel yorumlamissin
05-24-2009, Saat: 01:01 PM <
bence olur benim 2 tane varr
açıklamaya gelincee bi kız bir erkeğe nasıl yaklaşırsa yada bi erkek bi kıza yaklaşırssa.. fazla sürmez vee yaklaşımını gerçekleştiriryanii ilk başta hoşlanıpp bunu söylemeden direk kankamm demişsee eninde sonunda ona karşı boş olmadığını söyler yanii bu birazz insanın kendine dürüstlüğüyle alakalı bi durum.. sen dostum demişsen dosttur .. gözünde hep öyle görür ama sevdiğim diyip dost görünmüşsenn o zaman zatenn mantık olarakta dost olunmazz.. yani herşeyin başı NİYET.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
eurovisyoon yar?smas? ne olur | lover | 14 | 809 |
04-05-2022, Saat: 10:57 PM Son Yorum: wildfang |
|
turk?ye- ab ye g?rerse ne olur | o$m@n | 5 | 489 |
04-03-2022, Saat: 04:20 PM Son Yorum: wildfang |
|
sizce bu sene hangi tak?m ?ampiyon olur? | Ç@RŞžI EMRAH | 12 | 822 |
04-02-2022, Saat: 03:06 AM Son Yorum: wildfang |