Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neden...?
Neden...?

Neden MeyveLeri Kopartmak Icin AgacLara Tirmanirsiniz...? Biraz BekLerseniz Zaten KendiLiginden Yere D?secektir. Neden Bir Kadina Asik OLmak Icin Pesinden Kosarsiniz...? BekLeseniz Zaten KendiLiginden Size GeLecektir... Savas Gitmeye Nea Hacet.Biraz BekLerseniz Zaten KendiLiginizden ?Leceksiniz...

Ama

Meyce Yere D?st?g? Zaman DegiL, Agactan KopariLdigi Zaman, Kadin CaresizLikten Size GeLdigi Zaman DegiL, KaLbinden FethediLdigi Zaman ve ?L?m Yatakta DegiL Savasta G?zeLdir...

ALINTIDIR...
Ara
ÇOK BEĞENDİM ÖZELLİKLE....KADIN ÇARESİZLİKTEN SİZE GELDİĞİ ZAMAN DEĞİL, KALBİNDEN FETHEDİLDİĞİ ZAMAN GÜZELLLDİRRR........TŞK EDERİM ARKADAŞIMMMM...........
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?OK BE?END?M ?ZELL?KLE....KADIN ?ARES?ZL?KTEN S?ZE GELD??? ZAMAN DE??L, KALB?NDEN FETHED?LD??? ZAMAN G?ZELLLD?RRR........T?K EDER?M ARKADA?IMMMM...........

AYNEN KATILIYORUM ARKADA?IM...
Ara
Rica ederim arkadaşlar...
Ara
Waşşş Tşkler w00w Eline Yüreğine Sağlık Kardeşim
Ara
Saol kardeşim de ben sadece alıntı yaptım Big Grin
Ara
Alıntıda Olsa Emek Harcamışsın Smile
Ara
Teşekürler w00w...
Ellerine sağlık arkadaşım...Güzel paylaşım...
Ara
Rica ederim arkadaşlar...
Ara
Yüregine saglik arkadas...
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Neden? YasSmin 0 698 06-17-2011, Saat: 05:46 PM
Son Yorum: YasSmin
  Neden Biri Giderken ''GÜLE GÜLE'' Deriz ? Yaeşaren 6 1,114 06-13-2011, Saat: 07:13 PM
Son Yorum: Seyduna
  Neden ??? CaNaT 2 869 09-02-2009, Saat: 03:54 PM
Son Yorum: Qetesh

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi