Bir otelde şef olarak çalışan ustanın yaptığı patates kızartması görenleri şaşkına çevirdi.Son yıllarda özellikle tatil yörelerinde ve lüks restoranlarda meyva ve sebzelerle yapılan süslemeler oldukça büyük ilgi görüyor. Başta karpuz, kavun ve salatalık olmak üzere çeşitli meyve sebzeleri kullanan mutfak sanatkarları ortaya birbirinden ilginç görüntüler çıkarıyor. Ancak bu kez durum biraz farklı.
Bu aşçı sofrayı değil yemeği süslüyor.Tek tek ince ince kestiği patatesleri bulduğu ilginç yöntemle gül şekline getiren bu adam bunları kızartıp sofraya güle benzeyen patates koyuyor.
Bu aşçı sofrayı değil yemeği süslüyor.Tek tek ince ince kestiği patatesleri bulduğu ilginç yöntemle gül şekline getiren bu adam bunları kızartıp sofraya güle benzeyen patates koyuyor.