Cooook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba Duygusuz ailesi...
Burda cok güzel arkadaşlıklar edinmiş olsamda kendime düşmanda edinmiştim ki hala bi kac arkadaş vardır bana uyuz olan
Her ne kadar bu siteyi bırakmak zorunda kalsamda, gerek Mesut gerek Tolga gerek Yargıc gerekse serhatla hep irtibat halindeydim... Bunca zaman sonra neden geri geldin die soran illaki olacaktır. Şuanlık tek neden Tolga ve eski mesajlarım
Eski msjlar demişken az önce göz attım ve mesutun bi yazısını buldum
Sen ya da diğer arkadaşlarım sanırım bu işi halletmişsiniz gecte olsa Hayırlara vesile olsun şimdiden
Dipnot.. Bi arkadaşa bakıp cıkacam
Burda cok güzel arkadaşlıklar edinmiş olsamda kendime düşmanda edinmiştim ki hala bi kac arkadaş vardır bana uyuz olan
Her ne kadar bu siteyi bırakmak zorunda kalsamda, gerek Mesut gerek Tolga gerek Yargıc gerekse serhatla hep irtibat halindeydim... Bunca zaman sonra neden geri geldin die soran illaki olacaktır. Şuanlık tek neden Tolga ve eski mesajlarım
Eski msjlar demişken az önce göz attım ve mesutun bi yazısını buldum
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu forumda hakareti, forumun kendisi değil; üyeler yapmaktatır ve biz ve ben kendi şahsım adına bunun üstesinden geleceğiz - geleceğim , sen hiç merak etme.
Şunu da itiraf etmeliyim, senin gitmene üzüldüm; ama şunu da biliyorum ki sen bizi bırakmayacaksın.
Sen ya da diğer arkadaşlarım sanırım bu işi halletmişsiniz gecte olsa Hayırlara vesile olsun şimdiden
Dipnot.. Bi arkadaşa bakıp cıkacam