o (sevgiliniz arkadaşınız v.s) buraya yazdığını okuyacakmiş gibi düşünün.
düşünün ki o bunu okuyacak....
|
Benimle ne de güzel oynadın, tebrikler Yılın oskara aday tek kişisisin umarım mutlu olursun
git gellerinden çok sıkıldım, bi anlasan belki ....... belkilerde çok sana artık...
05-31-2010, Saat: 03:43 AM <
okuyacak biliyom
tosunum seni seviyom hayatıma tekrardan hoşgeldinn vasıf değiştirsendee varlığın yeter be
valla o kadar yapmacıksın ki senden korkulur allahıma bin şükür çok pis deşifre ederim adamı allah seni bin islah etsin bana uzak ona yakın ol O' na kim olduğunu söylemem
06-03-2010, Saat: 02:52 AM <
คภtเร๏ร Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla o kadar yapmacıksın ki senden korkulur allahıma bin şükür çok pis deşifre ederim adamı allah seni bin islah etsin bana uzak ona yakın ol O' na kim olduğunu söylemem hiçkimse de anlamadı kim olunu sanki
06-03-2010, Saat: 02:54 AM <
Aşkı seninle yaşadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum ve seni tarif edilemez bir şekildr seviyorum hayatımın anlamı...
(O,şimdi asker)
eğer şuanda aklımdan geçen şey seninde aklından geçtiyse ve bu gece yarısı başladığın yolculuk balıkesir'e değilde istanbul'aysa yarın senin için berbat bi gün olucak demektir, umarım buna hazırsındır....
06-06-2010, Saat: 02:35 AM <
okeanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gece gece dertmisin başıma sen yaa Okumus olabilir mi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
O bunu okuyor o an ne sölemek ıstersınız ..... | EndLess | 479 | 15,002 |
05-31-2021, Saat: 10:00 AM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Hayat Bana Bunu Bunu Ögreti.. | BiRiciGim | 83 | 5,508 |
11-04-2015, Saat: 05:09 PM Son Yorum: Beyaz |
|
Düsünün O Bu Yaziyi Okuyor...Ona Ne Demek Isterdiniz? | GCLRNFNS | 16 | 1,521 |
07-09-2008, Saat: 12:25 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |