ZOR G?NLER
benden ?nce s?ylenmi? s?zlerin hakl?l???na k?zd???m oldu zaman?nda,ama inand???mda..?mr?mde her?ark?,ba?ka bir kap? act?.bu ?ark?n? ard?nda sen bu kap?n?n arkas?nda sen.benden ?nce s?yledi?im s?zler vard?..
Secti?imiz hayatlarm? bunlar,sectiklerimizmi..bunca yokluk,bunca k?r?kl?k,bunca ac?..sectiklerimze... hayat bu sevgilim..?oktan secmeli..senin a?k?nsa.d?nemedim..
bir ?ark? tutum sevgilim bir kap? act?m sana..ikimiz ?okmu?uz me?er bu resme..kapatmadan bu kap?y? yineden bu yaralar bereler sanad?r bilene
?ok can?m yan?yordu g?rd?klerimden ve g?receklerimden.benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bi tek.benimde kanatt?klar?m vard? elbet.ezdi?im kumlar ve ge?ti?im yollar hala g?lgeni ta??yor.hani demi?tinya en ba??nda ne ayr?l?klar,ne a?klar,ne ba?lang?clar diye yani..
demem o ki ?ok zor g?nler ge?irdim vaktinde..
bu ?ark? sadece benimdi sevgilim,ve ben b?y?k bahceler istemi?tim ikimize.yazm??s?nya bunu sevebilece?imi d???nm??t?m.i?te o g?nden beri.belkide bu y?zde sadece bu yaralar bereler sanayd? yar...?ahidim g?k kube..
COK ZOR G?NLER GE??RD?M VAKT?YLE.ALEMDE SAVA?LAR CIRPINI?LAR N?HAYET?NDE.A?IK OLMAK KISMET M?? YAR.SANA A?IK OLMAK KISMETM?? YAR..
B?R GECE CIKIP GELSEN ?LMESS?N YAR.?L?MLERDEN ?L?M
BEGEN GELMESEN YAR.B?R AK?AM CIKIP GELSEN ?LMES?N YAR
BEGEN GELMESEN YAR.B?R AK?AM CIKIP GELSEN ?LMES?N YAR
BU YARALAR BERELER SANADIR B?LENE