Kıyamadım uyandırmaya
Giderken sen üzülme diye
Yapamam gidemem bilirsin
Bakarsam gözlerine
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 600x600 Boyutlarında ve 26 KB dir.
Her defasında kapıdan döndüm
Sen sevindin ben bin defa öldüm
Sen mutlu olasın diye
Ben acılar mı çekeyim
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 600x600 Boyutlarında ve 40 KB dir.
Giderken sen üzülme diye
Yapamam gidemem bilirsin
Bakarsam gözlerine
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 600x600 Boyutlarında ve 26 KB dir.
Kaç defa denedik saymadım
Kaç defa sözümü tutmadım
Zor gelir dayanmak biliyorum
Bu defa gidiyorum
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 800x805 Boyutlarında ve 89 KB dir.
Kaç defa sözümü tutmadım
Zor gelir dayanmak biliyorum
Bu defa gidiyorum
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 800x805 Boyutlarında ve 89 KB dir.
Her defasında kapıdan döndüm
Sen sevindin ben bin defa öldüm
Sen mutlu olasın diye
Ben acılar mı çekeyim
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 600x600 Boyutlarında ve 40 KB dir.
Sakın uyanma ne olur
Bu defa v a z g e ç m e y e c e ğ i m
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 600x601 Boyutlarında ve 111 KB dir.
Bu defa v a z g e ç m e y e c e ğ i m
Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 600x601 Boyutlarında ve 111 KB dir.